Fra Venstre til høyre: Jon Halligan (VIE education), Carina Nilsson (viserektor og dekan SSHL), Christina Peters (IBCP koordinator), Carl Palmlund (Royal Park Stockholm), Levi Kritikos →
Fra Venstre til høyre: Jon Halligan (VIE education), Carina Nilsson (viserektor og dekan SSHL), Christina Peters (IBCP koordinator), Carl Palmlund (Royal Park Stockholm), Levi Kritikos →
I den siste QS World University Rankings publisert onsdag 3. mars tar Swiss Education Group sine skoler 5 av topp 10 plasser i Hospitality and →
Bærekraft og tilbakevending til matens sanne natur og opprinnelse er ikke de eneste kulinariske trendene i disse dager. Det er også den kulinariske filosofien som →
Midt i boblende Lucerne, ved bredden av Genfersjøen eller ved foten av Matterhorn. César Ritz Colleges Switzerland gir deg en moderne og konkurransedyktig utdannelse innen →
Montreux / Le Bouveret, Sveits, 22. oktober 2020 – Et nytt partnerskap mellom Swiss Education Group og Kempinski Hotels ble offisielt i går da begge →
Du har sikkert hørt talene deres, sett dem i gangene på skolen og kanskje har du også til og med fått et varmt smil og →
Gratulerer! Du har blitt tatt opp til drømmeutdanningen din! Nå skal det lages mat, bakes, planlegges arrangementer og designes. Eller kanskje du skal tenke ut →
Rettet mot karrierebyttere, gründere i mat- og drikkeindustrien og kulinariske entusiaster Tilegne deg relevante lederegenskaper, utvikle dine egne matkonsepter, lage oppskriftsbøker og utarbeide en forretningsplan. →