Hotel Institute Montreux er akkreditert og godkjent av lånekassen som utdanning i utlandet.


Studer forretningsøkonomi og ledelse på HIM – Hotel Institute Montreux. Med spesialisering innen markedsføring og luksusforretninger, finans eller human resources.

 • Studere på HIM Hotel Institute Montreaux og la det bli startskuddet på en internasjonal karriere innen forretningsøkonomi og ledelse, med spesialisering innen:
 • Financial Analysis & Wealth Management Specialization (i samarbeid med Banque Privée Edmond de Rothschild og Swiss Sustainable Finance)
 • Human Capital & Development (i samarbeid med Four Seasons Hotels and Resorts)
 • Luxury Brand Management Specialization (i samarbeid med Montreux Jazz Festival, Tag Heuer og John Paul)
 • Management for the Senior Living Industry (i samarbeid med Resort Lifestyle Communities)

Programmet på HIM er preget av deres direkte kontakt med næringslivet. Studentene jobber sammen med skolens partnere for å utvikle sine spesialkunnskaper. I programmet inngår to betalte praksisperioder på seks måneder hver. Studentene får da muligheten til å praktisere den teoretiske kunnskapen de har fått i klasserommet i virkeligheten.

Dette er et akademisk program som kombinerer sveitsisk hospitality- og serviceekspertise med amerikansk sans for lederskap, organisasjon, administrasjon og bedriftsvirksomhet.

Forretningsøkonomi og ledelse - Bachelorutdannelse

Etter to år på HIM har studentene:

 • Ett års arbeidserfaring
 • To anbefalingsbrev
 • Et Swiss Diploma i Hotel Operations Management

Etter tre år på HIM har studentene, i tillegg til det overnevnte:

 • En akademisk kreditert bacheloreksamen (BBA) fra Northwood University i USA
 • En bacheloreksamen fra HIM – Hotel Institute of Montreux
 • Et diplom fra AH&LA, American Hotel & Lodging Association, i USA

Profesjonelle partnere

Programmene ved HIM – Hotel Institute Montreux og deres spesialiseringer blir tilbudt i samarbeid med noen av verdens fremste forretninger innenfor sitt område. Våre partnere har en aktiv rolle i utformingen av våre programmer, og representanter fra disse forretningene kommer til skolen for å gi studentene «hands on»-erfaring innenfor sitt spesialiseringsområde. Våre partnere på HIM – Hotel Institute Montreux er:

Swiss Diploma i Hotel Operations Management – ett år, seks måneder praksis

Etter ett års studier, hvorav seks måneder er betalt praksis, har studenten et sveitsisk diplom i Hotel Operations Management, det vil si hvordan man effektivt leder den daglige driften av et hotell og en restaurant. Dette er en hjørnestein man senere bygger videre på i sin akademiske utdanning og sin internasjonale karriere.

Swiss Higher Diploma i International Hotel Management (med spesialisering) – to år, ett år praksis

Etter å ta tatt sitt Swiss Diploma fortsetter studenten med ytterligere to teoriterminer og får sitt Swiss Higher Diploma. Her velger man spesialisering; man kan velge mellom finans, HR, Luxury Brand Management eller Senior Living Management. Dette programmet er den tradisjonelle sveitsiske utdannelsen, en utdannelsesgrad som har eksistert i over 100 år innen den internasjonale hotellbransjen.

Bachelorprogram i forretningsøkonomi innen Hotel Management (med spesialisering) – tre år, ett år praksis

En økonomiutdannelse i kombinasjon med en hospitality-utdannelse. Du får en bacheloreksamen fra Hotel Institute Montreux, samt en amerikansk bacheloreksamen fra Northwood Universiity. Programmet gir deg til og med mulighet til å velge spesialisering innen finans, HR, Luxury Brand Management eller Senior Living Management. Dette er den perfekte utdannelsen for deg som vil ha en bred utdannelse og som drømmer om en internasjonal karriere.

Søknadspapirer:

 • Vitnemål fra videregående skole
 • CV
 • Kopi av gyldig pass
 • Personlig brev
KONTAKT OSS FOR PERSONLIG VEILEDNING