Karriere

Ønsker du en internasjonal karriere der hele verden er din arbeidsplass?

Raskt voksende industri

Hotell-, restaurant-, service- og opplevelsesindustri er kjent som “gjestfrighet industri”. I flere tiår har vi opplevd en sterk vekst både lokalt og globalt.


Nåværende situasjon

Bransjen streber etter en rask utvinning og kontinuerlig ekspansjon i kommende år med gode karrieremuligheter for godt utdannede og målrettede ledere.

Mens veien videre kan være uklar, forventer vi at utfordringer underveis kan og vil bli omdannet til muligheter innen reiseliv og turisme sektor. Sektoren vil transformere, tilpasse seg og til slutt komme sterkere tilbake.
/ World Travel & Tourism Council

Karrierestøtte fra første dag

Alle våre skoler har et karrieresenter med trenere som arbeider heltid for å hjelpe studenter med praksisplasser og karriereplanlegging. Du får hjelp med intervjuteknikker, personlig veiledning og tilgang til International Recruitment Forum og vårt eksklusive nettverk.

Sterke internasjonale netverk

Swiss Education Group har et godt etablert internasjonalt industri-nettverk som er tilgjengelig for alle våre studenter. Vi åpner dørene for både nåværende studenter og alumni til de mest prestisjefylte arbeidsplassene i verden.