Studere utenlands

Å studere mot en internasjonal karriere utenlands er en opplevelse for livet

En stor del av opplevelsen ved å studere i Sveits, er livet utenfor skolen. Man får mange nye venner fra alle verdens hjørner, og man får muligheten til å dele opplevelser med mennesker fra ulike kulturer – en kulturell, internasjonal opplevelse, rett og slett.

Mange studenter sier at det beste med studietiden deres var når de dro på utflukt til franske vingårder, eller når de dro på skireise, eller tiden de tilbrakte med alle de nye vennene sine.

En av mange fantastiske dager i Sveits er vår internasjonale dag, der elevene får vise frem hva som gjør nettopp deres kultur så spesiell.

Om du vil ta kontakt med studenter som studerer hos oss, lik vår Facebook-side eller kontakt oss, så booker vi et besøk ved skolen for deg.

Sveits – landet der du som utvekslingsstudent blir en del av en 100 år gammel tradisjon av verdensledende hotellskoler

Sveits ligger i Sentral-Europa, med Liechtenstein og Østerrike som naboer i øst, Tyskland i nord, Frankrike i vest og Italia i sør. Landet er delt inn i 26 kantoner og har 7,5 millioner innbyggere. Sveits er et av verdens rikeste land regner per innbygger. Innbyggernes levestandard er høy, arbeidsledigheten og inflasjonen er lav.

Landet har fire språk; tysk, fransk, italiensk og retoromansk. Landet er kjent for banker, klokker, sjokolade, ost – og verdensledende hospitality-utdannelse og hotellskoler.

Sveits er det perfekte landet for deg som ønsker å studere hotelledelse utenlands, få internasjonal erfaring og få oppleve en multinasjonal kultur samtidig som du får din bachelor- eller mastereksamen.

Studere utenlands 8

Sveits har over 100 års erfaring med hotellskoler i verdensklasse. Man startet den tradisjonelle hotell- og restaurantledelsesutdannelsen på Caux campus, i fjellene over Montreux, på slutten av 1800-tallet.

Tradisjonen har holdt seg, og ved å introdusere moderne lederskapsteorier fra noen av de fremste universitetene i USA og Storbritannia, tilbyr våre studenter i dag muligheten til å få en eksamen som kombinerer sveitsisk hospitality-tradisjon med amerikansk og engelsk ledelsesekspertise.

Den reisende, aristokraten og finansmannen som reise til Sveits for over 100 år siden nøt dermed godt av den høye standarden og nøyaktige servicen som ble tilbudt.

Dagens reisende har så klart litt andre krav og behov, men prinsippene god service og god hotelledelse er fortsatt de samme. Praktisk innovasjon, presisjon, diskret disiplin og profesjonelt lederskap er hjørnesteinene for hotellederutdannelsene innen SEG – Swiss Education Group.

Sveits tilbyr deg å studere i et internasjonalt miljø, ved noen av verdens fremste hotellskoler, innen ledelse og kulinarisk kunst.

Book et veiledningsmøte