Culinary Arts Academy i Sveits er kjent som en av verdens fremste skoler for kokker og konditorer. Med sine to campus i Luzern og Le Bouveret, ligger skolen i hjertet av Europa, omringet av kulinariske tradisjoner fra både Italia og Frankrike.
Konditorutdannelse og kokkeutdannelser
Programmene sikter på å utvikle studentens forståelse og respekt for europeisk matlagingskunst, samtidig som de får lære seg moderne trender.
Både konditor- og kokkeutdanningene kombinerer praktiske emner med lederskapskurs. Målet er at studenten skal utvikle seg til en fremtidig leder på kjøkkenet. Programmene inneholder også betalte praksisperioder hvor studentene får mulighet til å arbeide på noen av verdens fremste restauranter.
Kombinasjon av teori, praktiske kurs og arbeidslivserfaring gjør at studenten utvikler både de teoretiske kunnskapene og de praktiske ferdighetene som er nødvendige for å bli en fremgangsrik internasjonal kokk eller konditor.
Vegetarisk alternativ – kokkeutdannelse
Vi tilbyr nå også et alternativ som lar deg ta hele din utdanning Swiss Grand Diploma in Culinary Arts-utdannelse med 100% vegetarisk matlaging.
Legg igjen en interessemelding
Med små klasser, med bare 12 studenter i hver gruppe, gir våre erfarne ledere hver student den oppmerksomheten de trenger for at de skal utvikle seg på kjøkkenet. Vi tilbyr internasjonale konditor- og kokkeutdannelser, med toppmoderne fasiliteter, i hjertet av Europa.
Program
Internasjonal kokkeutdannelse
Konditorutdannelse
Kulinarisk kunst - bachelorutdannelse
Vegetarisk kokkeutdannelse
Skolens nøkkelpartnere, hvor studentene får mulighet til å lære av noen av verdens fremste kokker: