Culinary Arts Academy Switzerland

Culinary Arts Academy Switzerland er akkreditert og godkjent av lånekassen som utdanning i utlandet. Culinary Arts Academy i Sveits er …   →

Culinary Arts Academy Switzerland er akkreditert og godkjent av lånekassen som utdanning i utlandet.


Culinary Arts Academy i Sveits er kjent som en av verdens fremste skoler for kokker og konditorer. Med sine to campus i Le Bouveret og Brig, ligger skolen i hjertet av Europa, omringet av kulinariske tradisjoner fra både Italia og Frankrike.

Programmene sikter på å utvikle studentens forståelse og respekt for europeisk matlagingskunst, samtidig som de får lære seg moderne trender.

Både konditor- og kokkeutdanningene kombinerer praktiske emner med lederskapskurs. Målet er at studenten skal utvikle seg til en fremtidig leder på kjøkkenet. Programmene inneholder også betalte praksisperioder hvor studentene får mulighet til å arbeide på noen av verdens fremste restauranter.

Kombinasjon av teori, praktiske kurs og arbeidslivserfaring gjør at studenten utvikler både de teoretiske kunnskapene og de praktiske ferdighetene som er nødvendige for å bli en fremgangsrik internasjonal kokk eller konditor.

Med små klasser, med bare 12 studenter i hver gruppe, gir våre erfarne ledere hver student den oppmerksomheten de trenger for at de skal utvikle seg på kjøkkenet. Vi tilbyr internasjonale konditor- og kokkeutdannelser, med toppmoderne fasiliteter, i hjertet av Europa.

Legg igjen en interessemelding

Skolens nøkkelpartnere, hvor studentene får mulighet til å lære av noen av verdens fremste kokker:

 

Få informasjon