César Ritz Colleges Switzerland

César Ritz Colleges blir hvert år utpekt som en av verdens fremste skoler innen hotel management. Her tilbyr de et …   →

César Ritz Colleges blir hvert år utpekt som en av verdens fremste skoler innen hotel management. Her tilbyr de et program som er basert på herr César Ritz’ filosofi om hotel management. Han grunnla Ritz Paris, som er kjent som et av verdens første luksushoteller.

Hardt arbeid, finesse og en sans for stil gjorde César Ritz til «King of Hoteliers, Hotelier of Kings». Hans tradisjon lever videre gjennom skolen og det er dette som er hjørnesteinen for denne sveitsiske hotel management-skolen.

Studenter som tar sin eksamen ved César Ritz Colleges begynner studiene i Le Bouveret (den franske delen av Sveits) og siste året i Brig (den tyske delen av Sveits). Ved å bo og studere i ulike regioner i Sveits lærer studentene seg ulike aspekter av det som er kjent som sveitsist gjestfrihet.

Etter avsluttede studier tar studenten to eksamener, en bachelor-grad fra César Ritz Colleges og en bachelor-grad i Hospitality State University, skolens partner.

Book veiledningsmøte

 

Skolens offisielle samarbeidspartnere er: