Internasjonal kokkeutdannelse – Bachelor

Dette 3-årige bachelorprogrammet er perfekt for fremtidige gründere som ønsker å starte sine matbaserte virksomheter

Programmet oppfyller alle Lånekassens krav og kan finansieres av Lånekassen etter godkjent søknad


Program i verdensklasse som gir de tekniske ferdighetene som trengs for å bli en toppkokk

Dette 3-årige bachelorprogrammet er perfekt for fremtidige gründere som ønsker å starte sine matbaserte virksomheter, og knytter praktiske ferdigheter til akademisk kunnskap, med like timer fordelt mellom kjøkkenet og klasserommet.

Om du allerede har en del erfaring kan du eventuelt få godkjent bestått visse kursmomenter. Kontakt oss for mer informasjon om det her:

År 1, Le Bouveret

Lær det grunnleggende om klassisk matlaging, mattrygghet og sanitær og introduksjon til industrierfaring. Utforsk kjøkkenene i Europa, smak gjennom tiden – kulturer og historie om europeisk gastronomi. Introduksjon til bake- og konditorkunst. Ernæring, helse og spesielle dietter. Kjøkkenledelse og ledelse, forretningskommunikasjon

  • Praksis i Sveits eller i utlandet (4-6 måneder).

År 2, Le Bouveret

Fine dining matlaging – teori og praktisk. Restaurantservice og ledelse. Vin, drikke og mixologi. Avansert baking og bakverk. Innovativ gourmetmatlaging – teori og praksis. Sjokoladekunstens verden. Matvareutvikling og anvendt forskning.

  • Praksis i Sveits eller i utlandet (4-6 måneder).

År 3, Brig

Studer forretningsplaner for gründere. Lær om kulinarisk turisme, ledelse av kulinariske arrangementer og strategisk markedsføring for matindustrien. Få kunnskap om matfilosofi, mattrender, mat- og drikkekonseptledelse.

  1. Uteksaminert med en:
    1. Bachelor of International Business in Culinary Arts, tildelt av Culinary Arts Academy
    2. Bachelor of Arts (Honours) in Culinary Arts tildelt av University of Derby – Storbritannia
Book veiledningsmøte

Internasjonal betalt praksis

Etter to terminer på skolen i Sveits har alle studenter seks måneder internasjonal betalt praksis. Denne praksisen foregår ofte på Michelin-restauranter eller luksusrestauranter på 5-stjerners hoteller. Gjennom skolens fantastiske internasjonale nettverk vil du få mulighet til å ha praksis i Norge, eller hvor du vil i verden, samtidig som du får erfaring med å jobbe under kokker i verdensklasse.

 

En internasjonal opplevelse

I løpet av tiden på skolen inngår kost og losji på skolens campus i Le Bouveret, med utsikt over Genèvesjøen. All undervisning foregår på engelsk og campus er veldig internasjonalt, med alle verdenshjørnene representert. Dette innebærer t du ikke bare får en utdannelse i verdensklasse og blir inspirert av ulike matkulturer; du kommer også til å skaffe deg nye venner og knytte kontakter over hele verden.

For mer informasjon, vennligst fyll ut interessemeldingen under.

Legg igjen en interessemelding