Internasjonal kokkeutdannelse - Swiss Education Group, Norway

Internasjonal kokkeutdannelse

Yrkesutdannelse

Internasjonal kokkeutdannelse

Med denne intensive utdannelsen innen kulinarisk kunst får du en brev, grunnleggende internasjonal kokkeutdannelse. Den omfatter ni måneder ved Culinary Arts Academy i le Bouveret, samt ett års praksis som du tar hvor du vil i verden.

Vegetarisk alternativ – En helt vegetarisk kokkeutdannelse!

Vi tilbyr også et alternativ som lar deg ta hele utdannelsen med 100% vegetarisk matlaging. Ler mer om vår vegetariske kokkeutdannelse her.

Vegetarisk kokkeutdannelse

Vegetarisk kokkeutdannelse

Vegetariske oppskrifter tar mer og mer plass i den kulinariske verden, noe som har ført til et behov for en spesialisert vegetarisk kokkeutdannelse. Det finnes en menge ulike grunner til at flere og flere velger å spise vegetarisk, og dette fører ti...

For deg med erfaring

Om du allerede har en del erfaring kan du eventuelt få godkjent bestått visse kursmomenter. Kontakt oss for mer informasjon om det her. Vi tilbyr også bachelorutdannelse i kulinarisk kunst som du kan lese om her.

Kulinarisk kunst - bachelorutdannelse

Kulinarisk kunst - bachelorutdannelse

Kokkeutdannelse med teori og praksis i absolutt verdensklasse. Ved Culinary Arts Academy Switzerland blir morgendagens stjernekokker utdannet. Her blir studentene tilbudt en komplett kokkeutdannelse med alt fra tradisjonelle kulinariske grunnkunnskaper...
LEGG IGJEN EN INTERESSEMELDING

Karriere på kjøkkenet hos topprestauranter over hele verden

Teknikker og metoder innenfor fremfor alt italiensk og fransk matlaging blir kombinert med visse teoretiske momenter for å forberede deg på en karriere på kjøkkenet hos topprestauranter over hele verden. Etter utdannelsen er det også mulighet for å fortsette studiene mot vår bacheloreksamen i kulinarisk kunst.

Praktiske leksjoner

Utdannelsen er oppdelt i tre terminer på skolen på tre måneder hver og to praksisterminer på seks måneder hver.
Under første termin på skolen lærer du deg det grunnleggende, sånn som knivteknikker, matlagingsmetoder, matsikkerhet og hygiene. Fokuset er på fransk matlaging, kulinariske trender, og grunnleggende kunnskap om baking. Etter denne første terminen får du et Certificate of Culinary Arts Essentials.

Tolv måneders internasjonal betalt praksis

Etter to terminer på skolen i Sveits har alle studenter seks måneder internasjonal betalt praksis. Denne praksisen foregår ofte på Michelin-restauranter eller luksusrestauranter på 5-stjerners hoteller. Gjennom skolens fantastiske internasjonale nettverk kommer du til å få mulighet til å ha praksis nøyaktig der du vil i verden, samtidig som du får erfaring med å jobbe under kokker i verdensklassen.

Etter den første praksisperioden kommer du tilbake til skolen og tar din siste termin på tre måneder. I løpet av siste termin konsentrer du deg om internasjonalt gourmetkjøkken, «fine dining»-matlaging, menysammensetning, vin- og matparring, gourmetdesserter og bærekraftig matforsyning.

Deretter avslutter du utdannelsen din med ytterligere en praksisperiode på seks måneder, og får ditt Swiss Grand Diploma in Culinary Arts. Etter kokkeutdannelsen kan du jobbe som kokk på høyt internasjonalt nivå.

En internasjonal opplevelse

I løpet av tiden på skolen inngår kost og losji på skolens campus i Le Bouveret, med utsikt over Genèvesjøen. All undervisning foregår på engelsk og campus er veldig internasjonalt, med alle verdenshjørnene representert. Dette innebærer t du ikke bare får en utdannelse i verdensklasse og blir inspirert av ulike matkulturer; du kommer også til å skaffe deg nye venner og knytte kontakter over hele verden.

For mer informasjon, vennligst fyll ut interessemeldingen under.

Legg igjen en interessemelding