Søknad steg for steg - Swiss Education Group, Norway
Les mer om utdannelsen vår i Sveits
Les mer om utdannelsen vår i Sveits
Les mer om utdannelsen vår i Sveits
Slider

Åpent hus

Er du interessert i en eller flere av våre skoler og kjenner at du har lyst til å gjøre deg opp din egen mening om hvordan det er å studere hos oss?

Kontakt oss

 

Book veiledningsmøte

Våre dyktige medarbeidere hjelper deg med alt fra veiledning innen valg av skole og program, til søknad, informasjon om Lånekassen/SU og kostnader, samt med forberedelser før skolestart.

Book veiledningsmøte

 

Aktivt studentliv

En stor del av opplevelsen av å studere i Sveits er livet utenfor skolen. Møt nye venner fra hele verden, så vel som mange interessante utflukter, turer og fritidsaktiviteter.

Les mer

 
 


 

En hurtigvoksende bransje

Hotell-, restaurant-, service- og opplevelsesbransjen kalles internasjonalt «the Hospitality Industry» og er en av verdens raskest voksende bransjer.

Les mer

Søknad steg for steg

Fra første kontakt til eksamen og videre ut i verden – vi er med hele veien!

Som et nettverk av verdens fremste skoler innen Hospitality-industrien har vi stor personlig interesse for hver elev.
Vi er med fra første kontakt, hele veien til eksamensdagen og i begynnelsen av din internasjonale karriere.
Vi reiser mye rundt i Sverige, og våre studieveiledere møter deg gjerne personlig før du søker.

Vil du søke på en av våre utdannelser?

Book et personlig møte ved ditt hjemsted. Kontakt oss på info@swisseducation.se eller gjennom skjemaet her på siden. Vi hjelper deg med alt du lurer på!

ansokan animering

Din søknad – steg for steg

  1. Du sender søknadsdokumentet til oss. Vi har da sammen gått gjennom hva som trengs og hvordan du skal fylle ut søknadsdokumentene dine.
  2. Du får et opptaksbrev per e-post og per post.
  3. Vi snakkes på telefon og diskuterer om du er 100% sikker på at du vil bekrefte plassen din, om du vil booke et besøk på skolen*, eller om du trenger mer informasjon.
  4. Med opptaksbrevet følger en regning på depositum. Ved å betale depositumet bekrefter og garanterer du plassen din. Når det har skjedd får du ditt endelige opptaksbevis.

*Besøk på skolen
Vi tilbyr alle studenter, både de som er interesserte, tatt opp eller bekreftet, muligheten til å besøke våre fem skoler. Alt du som student står for er reisen til og fra skolen. Vi står for hotell, mat og transport mellom skolene.

Kontakt

Vær så snill og fyll ut skjemaet og send det. Vi hjelper deg med søkingen.