Våre skoler - Swiss Education Group, Norway
Les mer om utdannelsen vår i Sveits
Les mer om utdannelsen vår i Sveits
Les mer om utdannelsen vår i Sveits
Slider

Åpent hus

Er du interessert i en eller flere av våre skoler og kjenner at du har lyst til å gjøre deg opp din egen mening om hvordan det er å studere hos oss?

Kontakt oss

 

Book veiledningsmøte

Våre dyktige medarbeidere hjelper deg med alt fra veiledning innen valg av skole og program, til søknad, informasjon om Lånekassen/SU og kostnader, samt med forberedelser før skolestart.

Book veiledningsmøte

 

Aktivt studentliv

En stor del av opplevelsen av å studere i Sveits er livet utenfor skolen. Møt nye venner fra hele verden, så vel som mange interessante utflukter, turer og fritidsaktiviteter.

Les mer

 
 


 

En hurtigvoksende bransje

Hotell-, restaurant-, service- og opplevelsesbransjen kalles internasjonalt «the Hospitality Industry» og er en av verdens raskest voksende bransjer.

Les mer

Våre skoler

Swiss Education Group driver fem ulike skoler i Sveits som tilbyr verdensledende utdannelser innenfor feltene hotelledelse, forretningsøkonomi, kokk eller konditor.

Utdannelser blir tilbudt på ulike nivåer og lengde, og alle er så klart fullstendig akademisk krediterte. Om du ønsker å lese mer spesifikt om du ulike utdannelse kan du klikke på de ulike kategoriene under.

Konditorutdannelser Kokkeutdannelser Utdannelser i hotelledelse

Du kan også kontakte oss for å få mer informasjon, eller for å booke et veiledningsmøte hvor vi kan gå gjennom våre utdannelser og dine spørsmål sammen.

Book veiledningsmøte
César Ritz Colleges Switzerland

César Ritz Colleges Switzerland

  César Ritz Colleges blir hvert år utpekt som en av verdens fremste skoler innen hotel management. Her tilbyr de et program som er basert på herr César Ritz’ filosofi om hotel management. Han grunnla Ritz Paris, som er kjent som et av verde...
Culinary Arts Academy Switzerland

Culinary Arts Academy Switzerland

Culinary Arts Academy i Sveits er kjent som en av verdens fremste skoler for kokker og konditorer. Med sine to campus i Luzern og Le Bouveret, ligger skolen i hjertet av Europa, omringet av kulinariske tradisjoner fra både Italia og Frankrike. ...
Hotel Institute Montreux

Hotel Institute Montreux

Hotel Institute Montreux har en lang og stolt historie, og er kjent som en av Sveits’ fremste og mest etablerte skoler innen hotelledelse. Skolens internasjonale anseelse og dens etablerte samarbeid med den internasjonale hotellbransjen har v...
SHMS – Swiss Hotel Management School

SHMS – Swiss Hotel Management School

SHMS – Swiss Hotel Management School er en av verdens vakreste, mest kjent og velrenommerte hotellskoler. Her studerer man i et miljø gjennomsyret av hotelledelse og luksus, midt i det mektige sveitsiske alpelandskapet. Et bredt tilbud av pr...
Kontakt oss