Når du ønsker å studere i utlandet er lånekassen ultimatumet som gir deg fleksibilitet til å studere på HIM – Hotel Institute Montreux & Culinary Arts Academy Switzerland

Vi hjelper deg med mer informasjon igjennom denne siden om hvordan du går frem med søknad om lån og stipend som student på HIM – Hotel Institute Montreux & Culinary Arts Academy Switzerland.

Culinary Arts Academy Switzerland

Internasjonal kokkeutdannelse - Bachelor

Internasjonal kokkeutdannelse - Bachelor

Programmet oppfyller alle Lånekassens krav og kan finansieres av Lånekassen etter godkjent søknad Program i verdensklasse som gir de tekniske ferdighetene som trengs for å bli en toppkokk Dette 3-årige bachelorprogrammet er perfekt for frem...
Konditorutdannelse - Bachelor

Konditorutdannelse - Bachelor

Programmet oppfyller alle Lånekassens krav og kan finansieres av Lånekassen etter godkjent søknad . Konditorutdannelse i verdensklasse - studer konditori og sjokoladekunst ved Culinary Arts Academy Switzerland Dette treårige bachelorstudiet til...
Vegetarisk kokkeutdannelse - Bachelor

Vegetarisk kokkeutdannelse - Bachelor

Programmet oppfyller alle Lånekassens krav og kan finansieres av Lånekassen etter godkjent søknad 3-årig kulinarisk bachelorprogram i verdensklasse som utstyrer deg med de tekniske ferdighetene du trenger for å bli en Michelin-stjerne. Ve...

HIM – Hotel Institute Montreux

Forretningsøkonomi og ledelse - Bachelorutdannelse

Forretningsøkonomi og ledelse - Bachelorutdannelse

Hotel Institute Montreux er akkreditert og godkjent av lånekassen som utdanning i utlandet. Studer hotelledelse og bedriftsøkonomi ved HIM - Hotel Institute Montreux. Med spesialiseringer innen Luxury Brand Management, formuesforvaltning, franchisestyring, e...
Forretningsøkonomi og ledelse - Master

Forretningsøkonomi og ledelse - Master

Hotel Institute Montreux er akkreditert og godkjent av lånekassen som utdanning i utlandet. Prestisjefylte hoteller, de fineste restaurantene eller de mest fantastiske destinasjonene. Om mennesker er lidenskapen din og du vil gjøre karriere ved å...

 

(OBS: Dette er kun en informativ guide som er ment å hjelpe med hvordan man går frem med en søknad på lånekassen.no. Vi jobber ikke med lånekassen og tilbyr kun en utdanning som er godkjent av lånekassen for stipend og lån.)

Hotel Institute Montreux er akkreditert og godkjent av lånekassen som utdanning i utlandet. Swiss Education Group / Hotel Institute Montreux er dog ikke et ledd mellom deg som student og lånekassen. All informasjon du finner her er kun ment for å veilede deg og gi mer informasjon om hvordan du kan søke lån og stipend hos Lånekassen.

Hvordan søker jeg støtte?

  1. Gå inn på Lånekassens nettside: lanekassen.no
  2. Trykk på  «søknad og skjema om stipend og lån».

Lånekassen 7

Videre velger du

  1. «Søknad om støtte til utdanning i Utlandet»
  2. «Høyere og annen utdanning»
  3. «Hel grad i utlandet – høyere utdanning» «Utveksling (delstudier) høyere utdanning»
  4. «Gå til søknaden» (her logger du deg inn med MinID, ).

Fyll ut søknaden. Velg Universitetet Hotel Institute Montreux som lærested og den utdanningen du har søkt på under utdanning. Du må også velge avslutningsmåned og år for utdanningen du skal fullføre.

Hvordan finner jeg riktig studium?

På Lånekassen.no finner du kategorier for studier og det kan hende at du ikke finner ditt studium som alternativ på deres nettsider.

Finner du ikke det du leter etter?

Har du flere spørsmål ber vi deg om å ta kontakt med Lånekassen direkte, som kan bistå med mer informasjon om deres tjenester  og svar på mange av dine spørsmål.

Når du bør søke om støtte hos Lånekassen

Etter du har sendt inn søknad om studieplass hos oss, kan du søke om støtte i lånekassen. Når du har fått innvilget opptak fra oss kan vi bekrefte ovenfor Lånekassen at du skal studere på Hotel Institute Montreux.

Swiss Education Group kan ikke garantere at du som student får lån og eller stipend hos Lånekassen. Om du får avslag på lån og eller stipend hos lånekassen, eller om saksbehandlingstiden hos Lånekassen er lang, er det fortsatt obligatoriskt å betale semesteravgiften i henhold til studiekontrakten.

Det du bør vite før du søker om støtte

Støtten vurderes ut i fra:

  1. Hvor mange studiepoeng du tar
  2. Når du starter og når du avslutter studiet.

Vi anbefaler at du leser gjennom informasjon på Lånekassen sine sider angående studieprogresjon og ditt ansvar i henhold til dette.

Hvor mye du får i støtte

Våre studier er offentlig godkjent av lånekassen og gir deg mulighet til å søke om basisstøtte og lån. Lånekassen vurderer hvor mye får utbetalt.

Når utbetaling av støtten skjer

Det avhenger av når du søkte og saksbehandlingstiden i lånekassen. Lånekassen utbetaler studielån når du har bekreftet opptak hos oss. Dette skjer i oppstartsuka.