HIM

HIM er akkreditert og godkjent av lånekassen som utdanning i utlandet. HIM har en lang og stolt historie, og er …   →

HIM er akkreditert og godkjent av lånekassen som utdanning i utlandet.


HIM har en lang og stolt historie, og er kjent som en av Sveits’ fremste og mest etablerte skoler innen hotelledelse. Skolens internasjonale anseelse og dens etablerte samarbeid med den internasjonale hotellbransjen har vært nøklene til skolens fremgang.

Hvert år ønsker HIM opptil 800 elever fra mer enn 60 ulike land velkommen. Dette gjør skolen til en internasjonal skole, og skaper en spennende, uforglemmelig og veldig lærerik studieopplevelse, ikke bare i klasserommet, men på fritiden også.

HIM tilbyr en unik kombinasjon hvor man studerer forretningsøkonomi og hotelledelse, samtidig som man spesialiserer seg på enten:

  • Luxury Brand Management
  • Finansiell analyse og formuesforvaltning
  • Menneskelig kapital og utvikling
  • Livsstils- og velværeledelse for seniorøkonomien
  • Franchise bedriftsledelse

Samtlige spesialiseringer blir gitt i samarbeid med skolens offisielle partnere. Dette unike opplegget åpner mange dører for studenten, og som uteksaminert hotel manager har man hele verden som sin fremtidige arbeidsplass.

Skolen ligger mitt i hjertet av Montreux, verdenskjent for sin jazzfestival, langs stranden ved Genèvesjøen med det spektakulære alpelandskapet i bakgrunnen. Med bare én time reise til Genève og tre timer reise til Milan, er man i midt i Europa, og mange spennende eventyr, opplevelser og muligheter venter.

Book veiledningsmøte

Skolens offisielle partnere: