Swiss Education Group

Et verdensledende nettverk av prestisjefylte skoler for ledelse av hoteller og hospitality-virksomheter.

SEG – Swiss Education Group har siden grunnleggelsen i 1982 vokst mye, og er nå et av verdens fremste nettverk av skoler innen «hospitality management». Med 4 prestisjefylte skoler tilbyr SEG utdannelser innen hotell, hotell og design, arrangementer, business og kulinarisk kunst.

“Swiss Hospitality Touch”

Vi ønsker over 5000 studenter fra mer enn 80 ang velkommen hvert år, hvilket gjør studietiden til en flerkulturell og internasjonal opplevelse.

Å ta vare på den sveitsiske utdanningstradisjonen og tilby utdannelser som kombinerer teori og praksis er selvsagt for oss, og det er nettopp det som gjør våre studenter så ettertraktede på det internasjonale arbeidsmarkedet.

Samtlige skoler gjennomgår grundige kontroller og sertifiseringer for å sikre at studentene får den velkjente høye standardene en sveitsiske utdannelse innen hospitality representerer.

DuckWorx

– Kvalifisert studie- og yrkesveiledning

DuckWorx er en offisiell partner og representerer Swiss Education Group i Norden.

Når en student kontakter oss er man i direkte kontakt med skolen, får oppdatert informasjon og kvalifisert veiledning. Vår veiledning koster ingenting for studenten, og man trenger ikke betale noen søkeravgift. Dette gjør at vi kan tilby studenten det som passer akkurat ham/henne best.

Vårt personlige engasjement og vår personlige interesse for hver enkelt student gir oss et unikt forhold til studenten og foreldre, og vi er alltid tilgjengelige og klare til å hjelpe.

Kontakt oss for mer informasjon