SHMS – Swiss Hotel Management School er en av verdens vakreste, mest kjent og velrenommerte hotellskoler. Her studerer man i et miljø gjennomsyret av hotelledelse og luksus, midt i det mektige sveitsiske alpelandskapet.

Et bredt tilbud av programmer som inkluderer Hotel Management, Events, Resort and Spa Management og Food & Beverage Management gir studenten muligheten til å skaffe seg den spisskompetansen som blir etterspurt av mange internasjonale hotellkjeder.

SHMS er en av de mest tradisjonelle hotellskolene i Sveits, og lokker til seg studenter fra over 80 land hvert år. Dette gir et unikt studiemiljø, der den internasjonale erfaringen og utbyttet mellom ulike kulturer er i fokus. Det historiske slottet som er SHSM – Swiss Hotel Management School, Caux Campus ligger ovenfor Montreux og Genèvesjøen, midt i hjertet av Sveits.

Studenten får den teoretiske og praktiske kunnskapen de trenger for å bli en fremgangsrik hotellsjef ved å studere ved skolens toppmoderne lokaler og praktisere i kjøkken og restauranter hvor man har servert kjendiser og kongelige i over hundre å. Skolen har store konferanselokaler hvor studentene organiserer arrangementer, og også spa og tilgang til treningssenter. Det er til og med tre restauranter her hvor studentene kan spise frokost, lunsj og middag.

Book veiledningsmøte
SHMS – Swiss Hotel Management School 4
SHMS – Swiss Hotel Management School 5
SHMS – Swiss Hotel Management School 6
SHMS – Swiss Hotel Management School 7
SHMS – Swiss Hotel Management School 8
SHMS – Swiss Hotel Management School 9
SHMS – Swiss Hotel Management School 10
SHMS – Swiss Hotel Management School 11
SHMS – Swiss Hotel Management School 12
SHMS – Swiss Hotel Management School 13
SHMS-Caux-Palace-tower
SHMS-Leysin
studera-hotell-management-utbildning
SHMS-franska-restaurangen
SHMS-flowers
SHMS-stora-salen
SHMS-hotell-management-studenter
SHMS-studenter-firar
SHMS-bankett-hotellskola
SHMS-theater
PlayPause
previous arrow
next arrow

 

SHMS – Swiss Hotel Management School 14

Spennende arrangementer

Hvert år arrangerer studentene på SHMS et arrangement sammen med Freddie Mercury Trust. Arrangementet heter Freddie for a Day og er til for å bringe oppmerksomhet til og forebygge AIDS.

Hvert år samler studentene inn penger ved å arrangere auksjoner, få sponsorer og ha en stor konsert i Montreux ved hjertet av Genèvesjøen.

På SHSM – Swiss Hotel Management School lærer man seg ikke bre å bli en god hotelier og hotelleder; man får også en opplevelse hvor det internasjonale, flerkulturelle og forståelsen av mennesker fra hele verden står i fokus.

 

Skolens offisielle samarbeidspartnere er: