Konditorutdannelse - Swiss Education Group, Norway

Konditorutdannelse i verdensklasse. Studer konditori og sjokoladekunst ved Culinary Arts Academy Switzerland.

Programmet Swiss Grand Diploma in Pastry and Chocolate Arts er en intensiv konditorutdannelse. Ingen forkunnskaper er nødvendig for å ta programmet, utenom at du må ha en lidenskap for konditori og ambisjon om å gjøre dette til din fremtidige karriere. Om du allerede har en del erfaring kan du eventuelt få godkjent visse kursmomenter. Kontakt oss for med informasjon om det her.

Konditorutdannelsen består av tre terminer på tre måneder hver på campus i Luzern. Du kan ta en, to eller tre terminer, basert på målene dine og hva du vil få ut av utdannelsen din. Undervisningen blir kombinert med seks-tolv måneder internasjonal betalt praksis.

  • Termin 1 er en tradisjonell utdannelse i bakeri og konditori med fokus på brød, kjeks, kaker, terter, paier og salte innslag. Etter termin 1 får du et Certificate in Pastry & Baking.
  • Termin 2 består av restaurantkonditori, der du plant annet lærer deg varme, kalde og frosne desserter, sjokoladekunst, praliner, trøfler og avanserte terter. Du lærer deg også å skape veganske og glutenfrie oppskrifter. Etter termin 2 får du et Diploma in Pastry & Chocolate Arts.
  • Termin 3 består av kunstnerisk spisskompetanse med fokus på pastillageskulpturer, spesialiserte sukkerteknikker, sjokoladestatuer og en arrangert konkurranse som gir deg en introduksjon til profesjonelle konkurranser. Etter termin 3 får du et Swiss Grand Diploma in Pastry & Chocolate Arts.

Kontakt oss for å gå gjennom opplegget og utdannelsen i større detalj.

Book veiledningsmøte

Konditorutdannelse i verdensklasse

Praksisen er i absolutt verdensklasse og gir studenten muligheten til å starte en fremgangsrik karriere som pastry chef ved luksusvirksomheter verden over. Noen populære destinasjoner pleier å være Sveits, London, Italia, Belgia og Hong Kong.

Vi tilbyr små klasser og et nært samarbeid mellom lærere og elever, for å utvikle morgendagens kreative konditorer. Kontinuerlig praksis i skolens fine dining-restaurant gir nødvendig erfaring før praksis.

Culinary Arts Academy Switzerland tilbyr en fullstendig konditorutdannelse og gjør deg godt forberedt på en yrkeskarriere. I tillegg til undervisning i skolens lokaler arrangerer vi også utflukter til restauranter, vingårder, matprodusenter, messer og gastronomiske arrangementer.
En internasjonal opplevelse

I løpet av tiden på skolen inngår kost og losji på skolens campus i Le Bouveret, med utsikt over Genèvesjøen. All undervisning foregår på engelsk og campus er veldig internasjonalt, med alle verdenshjørnene representert. Dette innebærer t du ikke bare får en utdannelse i verdensklasse og blir inspirert av ulike matkulturer; du kommer også til å skaffe deg nye venner og knytte kontakter over hele verden.

Legg igjen en interessemelding