Konditorutdannelse – Bachelor

Dette treårige bachelorstudiet tilbyr en komplett utdannelse innen konfekt og sjokoladekunst.

Programmet oppfyller alle Lånekassens krav og kan finansieres av Lånekassen etter godkjent søknad.


Konditorutdannelse i verdensklasse – studer konditori og sjokoladekunst ved Culinary Arts Academy Switzerland

Dette treårige bachelorstudiet tilbyr en komplett utdannelse innen konfekt og sjokoladekunst. Ingen forkunnskaper er nødvendig for å ta programmet, utenom at du må ha en lidenskap for konditori og ambisjon om å gjøre dette til din fremtidige karriere.

Om du allerede har en del erfaring kan du eventuelt få godkjent visse kursmomenter. Kontakt oss for med informasjon om det her:

År 1, Le Bouveret

Lær om det grunnleggende innen klassisk baking og bakverk. Studer mattrygghet og sanitet og introduksjon til bransjeerfaring. Smak gjennom tiden – historie og kultur for bake- og konditorkunst. Ernæring, helse og spesielle dietter. Studer bedriftskommunikasjon, kjøkkenledelse og ledelse.

  • Praksis i Sveits eller i utlandet (4-6 måneder).

År 2, Le Bouveret

Studer fine dining: bakverk og desserter – teori og praktisk. Restaurantservice og ledelse. Vin, drikke og mixologi. Kafé og Bakeri – konsepter og ledelse. Lær om nyskapende gourmet, bakverk og desserter – teori og praktisk. Matvareutvikling. Kafé og bakeri – catering. Anvendt forskning

  • Praksis i Sveits eller i utlandet (4-6 måneder).

År 3, Brig

Studer forretningsplaner for gründere. Lær om kulinarisk turisme, ledelse av kulinariske arrangementer og strategisk markedsføring for matindustrien. Få kunnskap om matfilosofi, mattrender, mat- og drikkekonseptledelse.

  1. Uteksaminert med en:
    1. Bachelor of International Business in Pastry & Chocolate Arts, tildelt av Culinary Arts Academy
    2. Bachelor of Arts (Honours) in Culinary Arts tildelt av University of Derby – Storbritannia
Book veiledningsmøte

Internasjonal betalt praksis

Praksisen er i absolutt verdensklasse og gir studenten muligheten til å starte en fremgangsrik karriere som pastry chef ved luksusvirksomheter verden over. Noen populære destinasjoner pleier å være Sveits, London, Italia, Belgia og Hong Kong – eller hjemme i Norge.

En internasjonal opplevelse

I løpet av tiden på skolen inngår kost og losji på skolens campus i Le Bouveret, med utsikt over Genèvesjøen. All undervisning foregår på engelsk og campus er veldig internasjonalt, med alle verdenshjørnene representert. Dette innebærer t du ikke bare får en utdannelse i verdensklasse og blir inspirert av ulike matkulturer; du kommer også til å skaffe deg nye venner og knytte kontakter over hele verden.

Legg igjen en interessemelding