Fritid og sport

Å studere utenlands er en opplevelse som strekker seg langt utenfor klasserommet!

Med seks ulike campuser i den franske delen og ett i den tyske delen av Sveits blir studentene tilbudt muligheten til å velge det campus de trives best ved. Nærheten til skiturer i absolutt verdensklasse og et pulserende byliv er standard hos oss.

Så klart passer kanskje SHMS Leysin bedre for skientusiasten, siden skiheisen er bare ti minutter fra skolen, og HIM bedre for studenten som vil bo midt i en pulserende studentby, men med korte avstander og en av Europas beste togsystem er det aldri langt til moro og friluftsliv.

Selvsagt finnes det også tilgang til treningssenter, enten på skolen eller i nærheten, slik at man kan holde seg i form og ha energi til studiene.

Kontakt oss

Når man studerer utenlands og i et multinasjonalt miljø er det viktig å reise, oppdage og oppleve. Minnene har man for livet.

Å reise på helgetur til Italia eller Frankrike er populært blant studentene. Togene til Milan og Paris går ofte, og de har gode studentpriser for utvekslingsstudenter.

I tillegg arrangerer skolen mange spennende reiser og utflukter man kan bli med.

En vinreise til Italia, Østerrike eller Frankrike blir arrangert hvert år. Vi pleier også å arrangere en reise til USA, samt en mengde ulike profesjonelle visitter på hoteller rundt omkring i Sveits.

Noen av disse utfluktene og reisene inngår i skolepengene, andre må du betale for selv (disse er selvsagt frivillige). Uansett; å oppleve noen av Europas beste hoteller og bli kjent med Sentral-Europa er uunngåelig når man studerer hos oss.

Book et veiledningsmøte