Vi er glade for å kunngjøre at alle fire av skolene våre fortsetter å være blant de åtte beste gjestfrihetsskolene i verden, ifølge QS sin 2023-rangering.

Jeg vil takke den akademiske verden og arbeidsgivernes verden for denne tilliten. Å være internasjonalt anerkjent, med alle våre skoler i topp åtte globalt, inspirerer oss til å fortsette å forbedre alt vi gjør. Det er en veldig spennende tid å være involvert i hotelllederutdanning, sier Ronan Fitzgerald, visepresident i Swiss Education Group.

SHMS – Swiss Hotel Management School fortsetter å rangeres som den tredje beste hotellskolen i verden og den andre i Sveits. Patrick Taffin, assisterende rektor ved SHMS Leysin, sier: «Teamet vårt jobber hardt for å inspirere studentene våre til å bli de beste bedriftslederne i gjestfrihetsbransjen, og studentene våre kan være veldig stolte over å være så talentfulle unge fagfolk. Dette resultatet er en direkte refleksjon av hva bransjen tenker om SHMS.»

Vi forstår hva vi gjør, hvordan vi gjør det og hvorfor vi gjør det.

Selv om César Ritz Colleges Switzerland, Culinary Arts Academy Switzerland og HIM – Hotel Institute Montreux først nylig fikk sin plass blant de ti beste skolene i verden, 2021, har imponerende resultater igjen i både 2022 og 2023 etablert ryktet til alle skolene våre. Alle de fire skolene har forbedret sine gjennomsnittlige poengsum for akademisk omdømme og arbeidsgiveromdømme betydelig.
2023 QS-rangeringer i gjestfrihet og fritidsledelse

  1. Swiss Hotel Management School: 3. plass
  2. César Ritz Colleges Sveits: 6. plass.
  3. Hotel Institute Montreux: 7. plass
  4. Culinary Arts Academy Sveits: 8. plass, fortsatt den eneste kulinariske skolen i rangeringen.
Vil du vite mer om skolene våre?

Høyest rangerte skoler 4

Hvorfor skolene våre er blant de beste hotell- og restaurantskolene i verden

1. Våre studenter er høyt verdsatt av sine arbeidsgivere

Gjennom over 100 bransjepartnerskap og en stadig voksende liste over høyt dyktige alumner som kommer tilbake for å dele sine utfordringer og suksesser med nåværende studenter, er læreplanen informert av industrien og støtter studentenes ansettbarhet og karriereutvikling.

“Vårt tette samarbeid med industripartnere gir klasserommet et ekte preg – reelle problemer, reelle utfordringer, reell innsikt i arbeidsplassen – alt dette lar studentene våre oppgradere med en nøyaktig forståelse av utfordringene de vil møte på arbeidsplassen,” forklarer Ulrika Bjorklund, rektor ved Hotel Institute Montreux.

Vår oppmerksomhet på virkelige detaljer i utdanningen vår gir store utbytter for studentene våre i deres profesjonelle liv.

“Bransjen elsker oss,” legger Dr. Szambowski til. «Våre studenter uteksamineres som industriklare, som operative ledere som er klare til å brette opp ermene og begynne å jobbe. Gang på gang hører vi fra bedrifter at vi er deres foretrukne skole når det gjelder rekruttering av nye talenter. Våre studenter stiger i gradene veldig raskt på grunn av deres holdning, kunnskap og dyktighet.»

Vi vet fra suksessen til våre studenter etter endt utdanning at vi er den foretrukne skolen for arbeidsgivere.

2. Vi har et solid, bevist akademisk rykte.

Våre sterke akademiske partnerskap med ledende gjestfrihetsskoler i USA og Storbritannia forsterker og utvider kvaliteten på utdanningstilbudet vårt.

Tanja Florenthal, rektor ved César Ritz Colleges Switzerland og Culinary Arts Academy Switzerland, forklarer følgende

“Jo bedre partnerne dine er, desto større blir din akademiske anerkjennelse, noe som fører til fakultet- og studentutveksling, deltakelse på konferanser og publisering i forskningsanmeldelser.”

Skolene våre samarbeider med toppinstitusjoner som Washington State University, et av USAs ledende forskningsuniversiteter (rangert i Carnegie Classification of Institutions of Higher Education), University of Derby, et av de 30 beste universitetene i Storbritannia, og Northwood University, hvis hotellprogram – og restaurantledelse er en av få akkreditert av Accreditation Council for Business Schools and Programs (ACBSP).

3. Vi drives av innovasjon

Alle skolene våre streber etter en bevisst integrering av banebrytende forskning og erfaringslæring uten sidestykke.

Som rektor Tanja Florenthal forklarer,

“Disse rangeringene er en erklæring om innsatsen vi legger ned i undervisningen vår.”

Hver skole er forpliktet til å holde øye med horisonten for å se hva som ligger foran oss.

“Vi fremmer innovasjon på akademisk nivå og sikrer at innovasjon er fullt integrert i læreplanen,” legger Florenthal til.

Dekan Bjorklund legger til at “nye stillinger opprettes som ikke fantes før, teknologien fortsetter å utvikle seg, bærekraft blir stadig viktigere – vi holder oss oppdatert på endringer i bransjen og forbereder studentene våre deretter”.

Ved Swiss Hotel Management School ble en bevisst tilnærming til undervisning, læring og vurdering tatt i bruk for flere år siden, noe som førte til at skolen ble anerkjent som en Apple Distinguished School for sitt fortsatte engasjement for innovativ utdanning og læringsopplevelser.

4. Vi dyrker et solid fellesskap av omsorgsfulle mennesker

Å oppnå og opprettholde denne typen akademisk anerkjennelse tre år på rad er en hyllest til den felles innsatsen som reflekterer engasjementet og den kontinuerlige støtten fra alle involverte på alle nivåer innenfor institusjonene. Kulturen og verdiene er satt og modellert på alle nivåer, fra toppledelsen og ned.

Hos HIM, “å være en liten ’boutique’ skole betyr at hver elev kan møte lærere og gjesteforelesere, stille spørsmål og skape et stabilt nettverk av jevnaldrende. Det er en ekte familiefølelse som gjennomsyrer atmosfæren, sier rektor Ulrika Bjorklund.

  1. Angående QS sin rangering
    1. QS World University Rankings er designet for å gi uavhengig kvalitetssikring til de millioner av studenter, foreldre, akademikere og beslutningstakere som ønsker å sikre at deres utdannings-, karriere- og strategiske valg er datadrevne. Du finner hele rangeringen for 2023 på nettstedet til QS Ranking.
Kontakt oss for veiledning