Høyest rangerte skoler

Bedre enn noen gang – Swiss Education Group skinner i 2024 QS World University Rankings

Vår forpliktelse til kvalitet er dypt sammenvevd med vår studentsentrerte filosofi og er grunnlaget for vår suksess – en suksess som nå har blitt anerkjent globalt, med alle de fire Swiss Education Group-skolene rangert blant de syv beste skolene i verden i sin kategori.

2024 QS Hotel and Hospitality University Rankings har vist skolene våre i et enestående lys:

  1. Swiss Hotel Management School: 2. plass
  2. César Ritz Colleges Sveits: 3. plass
  3. HAM: 6. plass
  4. Culinary Arts Academy Sveits: 7. plass

Denne verdensomspennende anerkjennelsen er et vitnesbyrd om engasjementet til våre spektakulære ansatte og fakulteter som fortsetter å bringe engasjement, ekspertise og omsorg til klasserommet og studentene våre. Med alle våre skoler fremme i den globale rangeringen, er vi mer inspirert enn noen gang til å flytte grensene for gjestfrihetsutdanning og produsere de beste fremtidige lederne i bransjen

Leo Wang
administrerende direktør, Swiss Education Group

Kontakt oss for å få vite mer

Swiss Hotel Management School (SHMS) har nå stolt andreplassen globalt, og bekrefter sin status som en ledende kraft i gjestfrihetsbransjen. Patrick Taffin, assisterende rektor ved SHMS Leysin, er stolt over institusjonens prestasjoner: «Vår felles innsats for å inspirere og pleie fremtidige bedriftsledere har tydeligvis hatt innvirkning i bransjen. Denne prisen er en direkte refleksjon av profesjonaliteten til studentene våre og det høye omdømmet som SHMS nyter.”

Det bemerkelsesverdige hoppet til César Ritz College Switzerland fra 6. til 3. plass er spesielt bemerkelsesverdig. Dette håpet kan tilskrives den betydelige fremgangen som er gjort med å oppnå sveitsisk føderal akkreditering, en milepæl nådd i oktober 2023. Slike prestasjoner øker ikke bare prestisjen til César Ritz College, men bekrefter også kvaliteten og verdien av utdanningen som tilbys. Tanja Florenthal, administrerende direktør for kvalitetssikring ved SEG, understreker viktigheten av at rangeringen steg samme år som den sveitsiske føderale akkrediteringen ble tildelt: «Det er et stort privilegium å bli rangert som den tredje beste hotellskolen i verden. Den sveitsiske føderale akkrediteringen oppnådd av Cesar Ritz og denne rangeringen er bevis på kvaliteten på utdanningen, studentlivet og omsorgen skolen bruker.»

HIM og Culinary Arts Academy Switzerland (CAAS) fortsetter også å skinne på den globale scenen, og sikret seg henholdsvis 6. og 7. plasser, hver av dem rykker opp i rangeringen. For HIM er denne stigningen i rangeringen spesielt betydelig ettersom den bekrefter den relativt nylige beslutningen om å reposisjonere seg som en handelshøyskole og legge vekt på den kundesentrerte forretningsmodellen og mindre på en tradisjonell gjestfrihetsutdanning. Det er også spesielt bemerkelsesverdig at CAAS fortsatt er den eneste kulinariske skolen som er anerkjent i disse rangeringene, og fremhever dens unike posisjon og bidrag til en godt avrundet kulinarisk utdanning hvor elevene våre lærer mer enn å lage mat, de lærer gjestfrihet.

Våre bransjepartnerskap og alumninettverk spiller en avgjørende rolle for å holde læreplanen vår relevant og studentenes ansettelsesevne høy ved å gi studentene muligheten til å møte virkelige utfordringer både i klasserommet og gjennom praksisplasser. Ulrika Bjorklund, administrerende direktør for Industry Affairs & Career Services, understreker viktigheten av praktisk erfaring innen utdanning: «Vårt samarbeid med bransjepartnere sikrer at studentene våre har muligheten til å møte reelle utfordringer og innsikt før de får sin første jobb, som forbereder seg grundig dem for deres fremtidige karrierer.»

Våre institusjoners kontinuerlige forbedring og suksess er forankret i vårt gode akademiske rykte, vår innovative tilnærming til utdanning og det nærende fellesskapet vi har bygget. Mens vi feirer disse suksessene, fortsetter vi å være ledende innen hotell- og restaurantutdanning og skaper et fellesskap som støtter og presser hver student mot fortreffelighet.

  1. Angående QS sin rangering
    1. QS World University Rankings er designet for å gi uavhengig kvalitetssikring til de millioner av studenter, foreldre, akademikere og beslutningstakere som ønsker å sikre at deres utdannings-, karriere- og strategiske valg er datadrevne. Du finner hele rangeringen for 2024 på nettstedet til QS Ranking.

Hvorfor skolene våre er blant de beste hotell- og restaurantskolene i verden

1. Våre studenter er høyt verdsatt av sine arbeidsgivere

Gjennom over 100 bransjepartnerskap og en stadig voksende liste over høyt dyktige alumner som kommer tilbake for å dele sine utfordringer og suksesser med nåværende studenter, er læreplanen informert av industrien og støtter studentenes ansettbarhet og karriereutvikling.

“Vårt tette samarbeid med industripartnere gir klasserommet et ekte preg – reelle problemer, reelle utfordringer, reell innsikt i arbeidsplassen – alt dette lar studentene våre oppgradere med en nøyaktig forståelse av utfordringene de vil møte på arbeidsplassen,” forklarer Ulrika Bjorklund, rektor ved Hotel Institute Montreux.

Vår oppmerksomhet på virkelige detaljer i utdanningen vår gir store utbytter for studentene våre i deres profesjonelle liv.

“Bransjen elsker oss,” legger Dr. Szambowski til. «Våre studenter uteksamineres som industriklare, som operative ledere som er klare til å brette opp ermene og begynne å jobbe. Gang på gang hører vi fra bedrifter at vi er deres foretrukne skole når det gjelder rekruttering av nye talenter. Våre studenter stiger i gradene veldig raskt på grunn av deres holdning, kunnskap og dyktighet.»

Vi vet fra suksessen til våre studenter etter endt utdanning at vi er den foretrukne skolen for arbeidsgivere.

2. Vi har et solid, bevist akademisk rykte.

Våre sterke akademiske partnerskap med ledende gjestfrihetsskoler i USA og Storbritannia forsterker og utvider kvaliteten på utdanningstilbudet vårt.

Tanja Florenthal, rektor ved César Ritz Colleges Switzerland og Culinary Arts Academy Switzerland, forklarer følgende

“Jo bedre partnerne dine er, desto større blir din akademiske anerkjennelse, noe som fører til fakultet- og studentutveksling, deltakelse på konferanser og publisering i forskningsanmeldelser.”

Skolene våre samarbeider med toppinstitusjoner som Washington State University, et av USAs ledende forskningsuniversiteter (rangert i Carnegie Classification of Institutions of Higher Education), University of Derby, et av de 30 beste universitetene i Storbritannia, og Northwood University, hvis hotellprogram – og restaurantledelse er en av få akkreditert av Accreditation Council for Business Schools and Programs (ACBSP).

3. Vi drives av innovasjon

Alle skolene våre streber etter en bevisst integrering av banebrytende forskning og erfaringslæring uten sidestykke.

Som rektor Tanja Florenthal forklarer,

“Disse rangeringene er en erklæring om innsatsen vi legger ned i undervisningen vår.”

Hver skole er forpliktet til å holde øye med horisonten for å se hva som ligger foran oss.

“Vi fremmer innovasjon på akademisk nivå og sikrer at innovasjon er fullt integrert i læreplanen,” legger Florenthal til.

Dekan Bjorklund legger til at “nye stillinger opprettes som ikke fantes før, teknologien fortsetter å utvikle seg, bærekraft blir stadig viktigere – vi holder oss oppdatert på endringer i bransjen og forbereder studentene våre deretter”.

Ved Swiss Hotel Management School ble en bevisst tilnærming til undervisning, læring og vurdering tatt i bruk for flere år siden, noe som førte til at skolen ble anerkjent som en Apple Distinguished School for sitt fortsatte engasjement for innovativ utdanning og læringsopplevelser.

4. Vi dyrker et solid fellesskap av omsorgsfulle mennesker

Å oppnå og opprettholde denne typen akademisk anerkjennelse tre år på rad er en hyllest til den felles innsatsen som reflekterer engasjementet og den kontinuerlige støtten fra alle involverte på alle nivåer innenfor institusjonene. Kulturen og verdiene er satt og modellert på alle nivåer, fra toppledelsen og ned.

Hos HIM, “å være en liten ’boutique’ skole betyr at hver elev kan møte lærere og gjesteforelesere, stille spørsmål og skape et stabilt nettverk av jevnaldrende. Det er en ekte familiefølelse som gjennomsyrer atmosfæren, sier rektor Ulrika Bjorklund.

Kontakt oss for veiledning