Søknad steg for steg

Fra første kontakt, til eksamen, videre ut i verden – vi er med hele veien! Da vi er et nettverk …   →

Fra første kontakt, til eksamen, videre ut i verden – vi er med hele veien!

Søknad steg for steg 2Da vi er et nettverk av verdens fremste skoler innen Hospitality, tar vi stor personlig interesse i hver elev.

Vi er med fra første kontakt, hele veien til eksamensdagen og i begynnelsen av din internasjonale karriere.

Vi reiser mye rundt i Skandinavia, og våre studieveiledere vil gjerne treffe deg personlig før du legger inn en søknad.

Vil du søke på en av våre utdanninger?

Da kan du booke et telefonmøte eller personlig møte i hjembyen din. Kontakt oss på [email protected] eller gjennom skjemaet på denne siden. Vi hjelper deg med alt du trenger!

Din søknad – steg for steg

  • Du sender søknadsdokumentene til oss. Da har vi allerede gått gjennom hva som trengs og hvordan du skal fylle inn alle feltene i søknaden din sammen.
  • Du får et opptaksbrev via e-post og post.
  • Vi snakkes over telefon og diskuterer om du har bestemt deg 100% for å bekrefte plassen din, og om du vil booke et besøk på skolen* eller om du trenger mer informasjon.
  • Med opptaksbrevet kommer også en regning på en depositumsavgift. Ved å betale depositumet, bekrefter du og sikrer deg plassen din, hvor du da til slutt får opptaksbeviset ditt.

* Besøk på skolen

Vi tilbyr alle studenter, både interesserte, de som har mottatt opptaksbrev, samt de som har bekreftet plassen sin muligheten til å besøke de fem skolene våre. Alt du som student står for er reisen til og fra skolen. Vi står for hotell og mat, og du kan gjerne ta med en foreldre eller en annen bekjent!