Search

Intervju med praktikant – Adam Von Hofsten, Sverige

Hvorfor valgte du å studere ved Cesar Ritz Colleges? Jeg valgte å studere ved Cesar Ritz Colleges på grunn av …   →

Den sveitsiske hotelldriftsskolen som åpner for en verden av muligheter

For bare to år siden ville Synne Gjermundsen Mork ha fortalt deg at karriereveien var satt. Den 24 år gamle …   →

Kristin Hambergs reise fra amatørbaker til kulinarisk OL-gullvinner

I den konkurranseutsatte verdenen av kulinarisk kunst er det sannsynligvis en av de stolteste prestasjoner å få en gullpris ved …   →

Slik åpner du en restaurant: trinn-for-trinn-veiledning

Lær hvordan du starter en restaurant med vår omfattende steg-for-steg guide. Fra markedsundersøkelser til tillatelser, forretningsplanlegging til menydesign, bemanning til …   →

5 vinteraktiviteter i Sveits som starter semesteret

Skal du starte februarsemesteret ditt ved SHMS – Swiss Hotel Management School? Her er fem vinteraktiviteter du kan gjøre for …   →

Fremtiden ser lys ut – den radikale oppgangen i 2023

Årsavslutningsstatistikk presentert av World Tourism Organization og Swiss Education Groups International Recruitment Forum viser en bemerkelsesverdig bedring og en lovende …   →

Roller og ansvar i et profesjonelt kjøkken

Hvordan fungerer en gourmetrestaurant egentlig? Oppdag hierarkiet av roller og ansvar i et profesjonelt kjøkken. Få innsikt i hvor viktig …   →

Verdien av “soft skills” i næringslivet

Soft skills  – den hemmelige ingrediensen som tilbys av Swiss Education Group-skoler som driver kandidater utover den gjennomsnittlige økonomistudenten. Hva …   →