Spesialisering innen sveitsisk kaker og sjokoladekunst - Swiss Education Group Scandinavia

Spesialisering innen sveitsisk kaker og sjokoladekunst

Culinary Arts Academy Switzerland

Opplev livets søte side gjennom en ledende konditorskole. Målet med dette intensive 22-ukers konditorkurset er å utvikle din lidenskap for spesialiseringsfeltet kaker og sjokoladekunst.

Ved bruk av både tradisjonelle og mer moderne oppskrifter vil du blant annet lære å lage og presentere et stort spekter av sveitsiske og europeiske bakverk og desserter, som en ekte konditor. Du vil også bli utsatt for vanskelighetene ved laging og presentasjon av sjokolade og konfekt, samt det å jobbe med sukker som kunstverk.

Programmet inkluderer også språkundervisning og en seks måneders praksisplass i Sveits eller et annet sted i verden. Kurset, som tilbys ved en av de beste konditorskolene, vil forberede deg for en toppjobb innenfor konditoryrket verden over.

Privacy Policy