Vegetarisk kokkeutdannelse - Swiss Education Group, Norway

Vegetariske oppskrifter tar mer og mer plass i den kulinariske verden, noe som har ført til et behov for en spesialisert vegetarisk kokkeutdannelse. Det finnes en menge ulike grunner til at flere og flere velger å spise vegetarisk, og dette fører til at behovet for at kokker som er velutdannede på området øker. Med start i april og juli 2020 kan du begynne på en helt ny yrkesutdannelse hos oss på Culinary Arts Academy Switzerland som vi er enormt stolte av!

Under denne intensive utdannelsen i vegetarisk kulinarisk kunst får du en bred, internasjonal grunnleggende kokkeutdannelse. Utdanningsløpet innebærer seks måneder på campus i Le Bouveret, samt ett år betalt praksis som du gjennomfører hvor du vil i verden.

LEGG IGJEN INTERESSEMELDING

For deg med erfaring

Om du allerede har en del erfaring, kan du eventuelt få godkjent visse kursmomenter. Kontakt oss for mer informasjon om dette her.

Vegetarisk kokkeutdannelse

Praktiske leksjoner

Dette er generelt en veldig praktisk utdannelse, men så klart inngår noen teoretiske kurs. Det som er veldig interessant er nettopp kombinasjonen av leksjoner på campus og praksisen du har underveis i utdannelsen.

Utdannelsen er delt i to terminer, hver termin er 11 uker lang:

Den første terminen på skolen handler om det grunnleggende, altså knivteknikker, matlagingsmetoder, matsikkerhet og hygiene. Du lærer deg også det grunnleggende m baking. Mye fokus blir lagt på kulinariske trenger, helsekost og spesialkost. Når du er ferdig med denne terminen blir du tildelt «Certificate of Vegetarian Culinary Arts Essentials».

Utdannelsen fortsetter med den andre og siste terminen, som retter seg mot internasjonal vegetarisk matlaging og temaet «The Professional Chef». Du får dybdekunnskap om helsekort og spesialkost og lærer deg klassiske desserter. I tillegg lærer du deg om kjøkkenhåndtering, servering og hvordan man leder arbeidet på et kjøkken, samtidig som du får kunnskaper om øl, vin og hvordan man lager ulike cocktails.

Kontakt oss for å få vite mer

 

Tolv måneder internasjonal betalt praksis

Etter to terminer på skolen har du tolv måneder betalt praksis. Våre studenter får hjelp med å finne praksisplass, blant annet gjennom Swiss Education Groups fantastiske nettverk. Mulighetene er uendelige og ofte har man praksis på luksusrestauranter, 5-stjerners hotell eller Michelin-restauranter over hele verden. Dette kommer så klart til å gi deg mye erfaring, noe som er viktig for å kunne satse på en internasjonal karriere som vegetarisk kokk!

Etter praksisen blir du tildelt «Diploma in Vegetarian Culinary Arts».

En internasjonal opplevelse

Kost, losji, helseforsikring med mer er inkludert under studietiden. All undervisning foregår på engelsk og campus er veldig internasjonalt, med alle verdens hjørner representert. Dette innebærer at du ikke bare kommer til å få en utdanning i verdensklasse og bli inspirert av ulike matkulturer; du vil også skaffe deg nye venner og kontakter over hele verden.

Vegetarisk kokkeutdannelse 4

Book et veiledningsmøte