Vegetarisk kokkeutdannelse – Bachelor

3-årig kulinarisk bachelorprogram i verdensklasse som utstyrer deg med de tekniske ferdighetene du trenger for å bli en Michelin-stjerne

Programmet oppfyller alle Lånekassens krav og kan finansieres av Lånekassen etter godkjent søknad


3-årig kulinarisk bachelorprogram i verdensklasse som utstyrer deg med de tekniske ferdighetene du trenger for å bli en Michelin-stjerne.

Vegetariske oppskrifter tar mer og mer plass i den kulinariske verden, noe som har ført til et behov for en spesialisert vegetarisk kokkeutdannelse. Det finnes en menge ulike grunner til at flere og flere velger å spise vegetarisk, og dette fører til at behovet for at kokker som er velutdannede på området øker.

Om du allerede har en del erfaring, kan du eventuelt få godkjent visse kursmomenter. Kontakt oss for mer informasjon om dette her:

År 1, Le Bouveret

 • Lær det grunnleggende om vegetarisk og plantebasert matlaging, mattrygghet, sanitær og introduksjon til bransjeerfaring Smak gjennom tiden: historie og kultur for vegetariske retter og plantebaserte dietter. Introduksjon til vegansk baking og konditorkunst. Ernæring, helse og spesielle dietter. Bedriftskommunikasjon, kjøkkenledelse og lederopplæring.
  • Praksis i Sveits eller i utlandet (4-6 måneder).

År 2, Le Bouveret

 • Lær om vegetarisk matlaging – både teoretisk og praktisk. Restaurantservice og ledelse. Vin, drikke og mixologi. Avansert vegansk baking og bakverk. Studer nyskapende vegetarisk gourmetmatlaging – teori og praktisk. En verden av sjokoladekunst, matvareutvikling og anvendt forskning.
  • Praksis i Sveits eller i utlandet (4-6 måneder).

År 3, Brig

 • Studer forretningsplaner for gründere. Lær om kulinarisk turisme, ledelse av kulinariske arrangementer og strategisk markedsføring for matindustrien. Få kunnskap om matfilosofi, mattrender, mat- og drikkekonseptledelse.
 • Uteksaminert med en:
  • Bachelor of International Business in Vegetarian Culinary Arts, tildelt av Culinary Arts Academy
  • Bachelor of Arts (Honours) in Culinary Arts tildelt av University of Derby – Storbritannia
Kontakt oss for å få vite mer

Internasjonal betalt praksis

Våre studenter får hjelp med å finne praksisplass, blant annet gjennom Swiss Education Groups fantastiske nettverk. Mulighetene er uendelige og ofte har man praksis på luksusrestauranter, 5-stjerners hotell eller Michelin-restauranter over hele verden. Dette kommer så klart til å gi deg mye erfaring, noe som er viktig for å kunne satse på en internasjonal karriere som vegetarisk kokk!

En internasjonal opplevelse

Kost, losji, helseforsikring med mer er inkludert under studietiden. All undervisning foregår på engelsk og campus er veldig internasjonalt, med alle verdens hjørner representert. Dette innebærer at du ikke bare kommer til å få en utdanning i verdensklasse og bli inspirert av ulike matkulturer; du vil også skaffe deg nye venner og kontakter over hele verden.

Book et veiledningsmøte