Kulinarisk kunst – Master

Master of Arts in Culinary Business Management Rettet mot karrierebyttere, gründere i mat- og drikkeindustrien og kulinariske entusiaster Tilegne deg …   →

Master of Arts in Culinary Business Management

Rettet mot karrierebyttere, gründere i mat- og drikkeindustrien og kulinariske entusiaster

Tilegne deg relevante lederegenskaper, utvikle dine egne matkonsepter, lage oppskriftsbøker og utarbeide en forretningsplan. Utvikle ferdighetene du trenger for å starte din egen virksomhet.

Ideell for karrierebyttere som er klare til å utforske kulinariske miljøer, og som ønsker å tilegne seg ferdighetene som trengs for å starte restauranter og andre gastronomiske eventyr.

Book veiledningsmøte

 

Få full tilgang til den revolusjonerende mat- og drikkeverdenen og få innsidekunnskap om de siste innovasjonene. Og bygg relevante og overførbare lederegenskaper som vil styrke din nye karriere. Tilegne myke ferdigheter som kreativ tenkning, interkulturell kompetanse, samarbeid og emosjonell intelligens.

Culinary Arts Academy Switzerland regnes for å være den fremste kokkeskolen i Sveits og en av de beste i verden. Utdanningen går over to semestre med 11 uker hver.

 • Du får en grad med:
  • Master of International Business in Culinary Business Management fra Culinary Arts Academy Switzerland, i samarbeid med César Ritz Colleges Switzerland.
  • Master of Arts in Culinary Business Management fra University of Derby, Storbritannia.
 1. Inntakskrav
  1. Anerkjent bachelorgrad innen ethvert felt.
  2. Engelsk språkkunnskaper
  3. Anbefalt minimumsalder på 21 år

Ønsker du å vite mer om praktiske detaljer, emner, kursoppsett og prosjektarbeid etc., ta kontakt med oss.

Kontakt oss