Karriere

Er du fristet av en internasjonal karriere med verden som din arbeidsplass? Hotell-, restaurant-, service- og opplevelsesbransjen heter International, Hospitality …   →

Er du fristet av en internasjonal karriere med verden som din arbeidsplass?

Hotell-, restaurant-, service- og opplevelsesbransjen heter International, Hospitality Industry, og er en av verdens raskest voksende næringer.

Med en forventet vekst på arbeidsmarkedet på 25% til 2021, tilbyr denne industrien ambisiøse og lidenskapelige ansatte fantastiske muligheter for en internasjonal, lukrativ og opplevelsesrik karriere.

I tillegg har vi et veletablert nettverk i bransjen som er tilgjengelig for alle SEG-studenter. Dette åpner dører for både nåværende studenter.

Karriere etter å ha fullført studier på hotell- og reiselivsbransjen.

Last ned Engelsk faktabrosjyre.

Den Norske hotellbransjen blomstrer

Sjelden har det vært så bra for de Norske hotellene som nå. Den økonomiske bomben og den kraftige økningen i etterspørselen fra både private og forretningsgjester, samtidig som hotellkapasiteten reduseres, gjør at industrien blomstrer. Og den viktigste gleden: Hoteller tjener bra penger. Les videre her.

World Travel & Tourism Council skriver også om bransjens vekst

Reisesektoren er en av verdens største arbeidsgivere. Sektoren sysselsetter direkte over 100 millioner mennesker og bidrar nå til 1/11 av alle jobber i verden. Og i løpet av det neste tiåret forventer vi reise og turisme til å gi totalt 74,5 millioner nye arbeidsplasser, hvorav 23.200.000 vil bli gitt direkte i sektoren.

Les mer på deres hjemmeside.