4 Topp Hotellkjeder på 4 år: Dette lærte jeg

Etter å uteksamineres fra Hotel Institute Montreux, har Lèon Gasco jobbet seg rundt kloden med noen av de mest prestisjetunge hotellkjedene i industrien.

Lèon Gasco jobbet seg rundt kloden med noen av de mest prestisjetunge hotellkjedene i industrien.

Jeg valgte å arbeide med ledende hotellkjeder for å bygge opp en internasjonal karriere som åpner opp muligheter for fremtiden.

Le Richmond av Dorchester Collection, Geneva

Flotte hotellkjeder viser frem minimal hotelluksus på sitt beste! Etter denne erfaringen ble jeg inspirert til å oppdage hotellverden utenfor Europa.

Grand Hyatt, Hong Kong

Her lærte jeg å jobbe under press og tilpasse meg nye situasjoner. Et stort businesshotell, noe som også lærte meg at jeg foretrekker å jobbe på mindre hoteller som tilrettelegger for en mer personlig tilnærming.

Mandarin Oriental, Geneva

En luksuriøs verdenskjent hotellkjede! Denne muligheten forsterket interessen min til å returnere til Asia en dag for å fremme profesjonell utvikling.

Four Seasons, Miami

Å være en del av åpningsteamet var en heftig opplevelse! Jeg elsker at alle gjester her behandles som en VIP – uansett hvem de er! En profesjonell filosofi som jeg absolutt er enig i.

Jeg har alltid drømt om å få jobbe på Four Seasons. Og nå som jeg endelig er her, vet jeg at det er den rette profesjonelle hotelltypen for meg.

Neste stopp – verden!