Konditorutdannelse – Bachelor

Dette treårige bachelorstudiet tilbyr en komplett utdannelse innen konfekt og sjokoladekunst.

Programmet oppfyller alle Lånekassens krav og kan finansieres av Lånekassen etter godkjent søknad.


Konditorutdannelse i verdensklasse – studer konditori og sjokoladekunst ved Culinary Arts Academy Switzerland

Dette treårige bachelorstudiet tilbyr en komplett utdannelse innen konfekt og sjokoladekunst. Ingen forkunnskaper er nødvendig for å ta programmet, utenom at du må ha en lidenskap for konditori og ambisjon om å gjøre dette til din fremtidige karriere. Om du allerede har en del erfaring kan du eventuelt få godkjent visse kursmomenter.

År 1, Le Bouveret

Lær om det grunnleggende innen klassisk baking og bakverk. Studer mattrygghet og sanitet og introduksjon til bransjeerfaring. Smak gjennom tiden – historie og kultur for bake- og konditorkunst. Ernæring, helse og spesielle dietter. Studer bedriftskommunikasjon, kjøkkenledelse og ledelse.

  • Praksis i Sveits eller i utlandet (4-6 måneder).

År 2, Le Bouveret

Studer fine dining: bakverk og desserter – teori og praktisk. Restaurantservice og ledelse. Vin, drikke og mixologi. Kafé og Bakeri – konsepter og ledelse. Lær om nyskapende gourmet, bakverk og desserter – teori og praktisk. Matvareutvikling. Kafé og bakeri – catering. Anvendt forskning

  • Praksis i Sveits eller i utlandet (4-6 måneder).

År 3, Brig

Studer forretningsplaner for gründere. Lær om kulinarisk turisme, ledelse av kulinariske arrangementer og strategisk markedsføring for matindustrien. Få kunnskap om matfilosofi, mattrender, mat- og drikkekonseptledelse.

  1. Uteksaminert med en:
    1. Bachelor of International Business in Pastry & Chocolate Arts, tildelt av Culinary Arts Academy
    2. Bachelor of Arts (Honours) in Culinary Arts tildelt av University of Derby – Storbritannia
Book veiledningsmøte

Internasjonal betalt praksis

Praksisen er i absolutt verdensklasse og gir studenten muligheten til å starte en fremgangsrik karriere som pastry chef ved luksusvirksomheter verden over. Noen populære destinasjoner pleier å være Sveits, London, Italia, Belgia og Hong Kong – eller hjemme i Norge.

En internasjonal opplevelse

I løpet av tiden på skolen inngår kost og losji på skolens campus i Le Bouveret, med utsikt over Genèvesjøen. All undervisning foregår på engelsk og campus er veldig internasjonalt, med alle verdenshjørnene representert. Dette innebærer t du ikke bare får en utdannelse i verdensklasse og blir inspirert av ulike matkulturer; du kommer også til å skaffe deg nye venner og knytte kontakter over hele verden.

Legg igjen en interessemelding