Kulinarisk kunst - bachelorutdannelse - Swiss Education Group, Norway

Kokkeutdannelse med teori og praksis i absolutt verdensklasse. Ved Culinary Arts Academy Switzerland blir morgendagens stjernekokker utdannet.

Her blir studentene tilbudt en komplett kokkeutdannelse med alt fra tradisjonelle kulinariske grunnkunnskaper til internasjonale fine dining-metoder. Lagånd og kreativitet er nøkkelord for studentene.

Kokkeutdannelse gir studentene kunnskapen, forståelsen og sansen de trenger for å starte en fremgangsrik karriere innen kulinarisk kunst. Som en del av sin eksamen blir studenten bedt om å demonstrere innovative ideer ved å utvikle sitt eget kulinariske konsept.

Små klasser og tett samarbeid mellom lærere og elever gir studenten den personlige oppmerksomheten man trenger for å utvikle seg til en kreativ og individuell kokk. Gjennom å praktisere i skolens fine dining-restaurant får man i løpet av teoriterminen med seg den praktiske erfaringen man trenger for å være godt forberedt på praksisperioden.

Culinary Arts Academy Switzerland legger stor vekt på å tilby studenten muligheten til å aktivt utvikle seg til en profesjonell kokk. Dette gjør man ikke bare gjennom undervisning i klasserommet, men også gjennom utflukter til restauranter, vingårder, matprodusenter, messer og gastronomiske arrangementer. Vår kokkeutdannelse og bacheloreksamen ved Culinary Arts Academy Switzerland blir kreditert av University of Derby i England.

Kulinarisk kunst - bachelorutdannelse

Swiss Higher Diploma in Culinary Studies – to og et halvt år, ett år praksis

Grunnutdannelsen innen kulinarisk kunst lærer studenten grunnteknikkene man trenger for å utvikle seg til en fremgangsrik internasjonal kokk, samt de avanserte teknikkene man trenger for å utvikle en egen identitet på kjøkkenet; en identitet som gjennom akademiske og praktiske erfaringer utvikler seg gjennom hele livet. I de første to årene inngår totalt to praksisterminer ved restauranter i absolutt verdensklasse. Det er ikke uvanlig at studentene har praksis med kokker som har en eller to Michelin-stjerner.

Bachelor in Culinary Arts – tre år, ett år praksis

Når man har fått sitt Swiss Higher Diploma har man muligheten til å fortsette å studere i ytterligere to teoriterminer på elleve uker og dermed ta sin bacheloreksamen. Her lærer man seg avanserte kokkekunster med inspirasjon fra alle verdens hjørner. Programmet inkluderer også lederskapsutdannelse, hvilket er veldig viktig nå studenten skal ut i arbeidslivet og drive kjøkken/restaurant. Denne bacheloreksamenen blir kreditert av University of Derby i England.

Vi tilbyr også en kortere kokkeutdannelse som du kan lese mer om her.

Søknadspapirer:

  • Vitnemål fra videregående
  • CV
  • Kopi av gyldig pass
  • Personlig brev
Legg igjen interessemelding