Studentliv

Å studere i utlandet mot en internasjonal karriere er en opplevelse man kan ta med seg for livet. En stor …   →

Når man studerer hotelledelse i Montreux kan man ta en times tur med tog så er man i FrankrikeÅ studere i utlandet mot en internasjonal karriere er en opplevelse man kan ta med seg for livet.
En stor del av opplevelsen med å studere i Sveits er livet utenfor skolen. Man møter mange nye venner fra alle verdens hjørner, og muligheten til å dele opplevelser med mennesker fra ulike kulturer – en kulturell, internasjonal opplevelse, helt enkelt.

Mange studenter beskriver det beste med studietiden sin som når de dro på utflukt til franske vingårder, dro på en skireise eller tiden de brukte sammen med de nye vennene sine.

Fritidsaktiviteter og reiser

Når man studerer i Montreux får man mulighet til å slå seg fri i Alpene.Skianlegg som Verbier, St. Moritz og Zermat er populære helgeutflukter blant elevene, og vårt “sport og rekreasjons” kontor eneste oppgave er å aktivisere studentene etter skolen. Fotballkamper, bordtennisturneringer, tennis, golf og paragliding er bare noen eksempler på hva man kan gjøre på fritiden sin.

Det finnes selvfølgelig også tilgang til treningsstudio, enten på skolen eller i forbindelse med å holde seg i form og være opplagt til studiene sine.

Å dra på en egen helgetur til Italia eller Frankrike er også populært blant studentene. Det går tog med hyppige avganger til både Milano og Paris, og det tilbys bra studentpriser til deg som er utenlandsstudent.

Utdanning i Montreux byr på flere aktiviteter og badminton er dessidert en av de!I tillegg til dette så finnes det fantastiske muligheter gjennom skolen, da skolen arrangerer reiser og utflukter. En del av disse utfluktene og reisene inngår i skoleavgiften, mens andre tilbys med egne kostnader, og da er de helt frivillige å bli med på. Uansett så er det å oppleve noen av Europas beste hoteller og lære seg å kjenne sentral-Europa uunngåelig når man studerer hos oss.