César Ritz Colleges – 40 år med innovasjon og entreprenørskap

César Ritz Colleges - 40 år med innovasjon og entreprenørskap 5

Midt i boblende Lucerne, ved bredden av Genfersjøen eller ved foten av Matterhorn. César Ritz Colleges Switzerland gir deg en moderne og konkurransedyktig utdannelse innen hospitality og business, ved noen av de vakreste stedene i verden.

César Ritz Colleges Sveits tilbyr to forskjellige studiesteder rundt i om Sveits for deg som student å velge mellom. Lucerne passer deg som ønsker byliv i en av de vakreste byene i verden. Den lille landsbyen Le Bouveret samsvarer med deg som ønsker å bo nær naturen og ved den vakre Genfersjøen. Siste året så vel som din master, hvis du velger å ta en, finner sted på campus vårt i Brig. På begge campusene våre i Lucerne og Le Bouveret vil du dele lokaler med vennene våre på Culinary Arts Academy Switzerland. I Lucerne vil du komme over våre sjokoladekjære konditorstudenter, og i Le Boveret finner du våre fremtidige stjernekokker. En vinn-vinn-situasjon så å si, uansett hva du måtte velge.

På César Ritz Colleges Sveits kan du velge å studere en bachelorgrad, Bachelor of Arts in Hospitality Business Management, på noen av studiene stedene ovenfor. Hvis du ønsker å polere ferdighetene dine etter studiene og videreutvikle deg enda mer, kan du søke på masterstudiet Master of International Business in Entrepreneurship, som ligger på vårt campus i Brig, for å oppnå en ekstra unik posisjon i bransjen. Nevnte vi at Brig ligger ved foten av Matterhorn og innenfor rekkevidde fra de verdensberømte skistedene Zermatt og Saas-Fee?

Vår bachelorgrad oppnås i samarbeid med Washington State University og masterstudiet med University of Derby, Storbritannia. Dette betyr at du mottar doble grader, en fra oss og en fra hvert universitet.

En unik kombinasjon

Så hva er det som gjør skolene våre så spesielle? Og hvorfor skal du studere her? Det som gjør oss så unik, er vår blanding av teoretisk og praktisk undervisning. Vi tror sterkt at den beste kunnskapen kommer fra praktisk opplæring på reelle arbeidsplasser. I 22 uker i året får du undervisning på skolen, der vi også veksler mellom teori og praktiske øvelser, kurs og oppgaver. Mellom disse ukene gjennomfører du også betalt praksisplass mellom fire og seks måneder, uansett hvor du vil i verden – og hvert år.

César Ritz Colleges - 40 år med innovasjon og entreprenørskap 6

Allerede da Mr. César Ritz selv grunnla skolen for 40 år siden, ble filosofien vår sterkt påvirket av entreprenørskap og innovasjon. Vi legger stor vekt på personlig utvikling, der vi oppmuntrer til forretningstenking og entreprenørskap på grunnlag av multikulturalisme og fellesskap. Alt i ånden til César Ritz og hans følelse av klasse og utmerket service. Etter studiene vil du ikke bare ha en ettertraktet stilling i industrien, men også en fullt utviklet forretningsplan som er klar til å implementeres!

Etter skolen

Din vei etter endt utdanning er egentlig bare begrenset av din egen kreativitet og sinn, fordi hospitality gir de fleste bransjer og næringsliv og entreprenørskap utvider mulighetene dine enda mer. Hvis du er innstilt på å gjøre din detaljerte virksomhet til virkelighet, er det egentlig ingen grense for hva du kan jobbe med.

Lurer du fortsatt på om César Ritz Colleges Sveits og hospitality er det rette valget for deg? Da anbefaler vi deg å lytte til noen av våre tidligere studenter og hvordan karrieren deres ser ut etter å ha fullført studiene hos oss.

Les om Patric Farah og hvordan en mestre i hospitality forandret livet hans.

Eller om Munkhjargal Mungunshagais fremragende karriere som selger. Alle med en grad fra César Ritz Colleges Sveits.

Les om Mason Tasiyana som forteller hvordan det er å studere med mennesker fra alle hjørner og kulturer i verden.

Tror du fortsatt ikke på oss? I 2019 ble César Ritz Colleges Switzerland rangert som nummer to på THE-ICE Global Premier Ranking, der studentene rangerer og vurderer utdannelsen sin, over hele verden.

Hvis du ønsker å vite enda mer om livet i Sveits eller hvordan det er å studere ved César Ritz Colleges Sveits, kan du kontakte en av våre studieveiledere.