Swiss Education Group og Kempinski Hotels inngår et nytt partnerskap

Swiss Education Group og Kempinski Hotels inngår et nytt partnerskap 7

Montreux / Le Bouveret, Sveits, 22. oktober 2020 – Et nytt partnerskap mellom Swiss Education Group og Kempinski Hotels ble offisielt i går da begge parter signerte en avtale under en seremoni på Culinary Arts Academy Sveits campus i Le Bouveret.

Swiss Education Group (SEG) og internasjonalt anerkjente Kempinski Hotels, med sine verdensomspennende luksushoteller, har skapt nye muligheter for SEGs studenter og Kempinski Hotels personal gjennom et nytt og spennende samarbeid. Gjennom tett samarbeid vil et verdensomspennende kompetanseutviklingsprogram gi SEGs studenter unike muligheter for praksisplasser og arbeidsplasser i over 34 forskjellige land. SEGs skoler vil også kunne dra nytte av samarbeidet takket være den ekspertisen og unike innsikten som er tilgjengelig innen Kempinski, for utvikling av kursmoduler som gjenspeiler virkeligheten og trender i gjestfrihets- og luksussegmentet. På den andre siden vil Kempinski Hotels dra nytte av ideene som er formet i de kreative prosjektene som kommer fra SEGs studenter, og har muligheten til å implementere disse på hotellene deres over hele verden.

“Vårt internasjonale utviklingsprogram med Kempinski Hotels gir våre studenter muligheten til en høyt ettertraktet praksisplass hos et av verdens ledende selskaper innen hospitality industrien. Dette er et godt eksempel og bevis på verdien ledende og globale arbeidsgivere legger til utdanningen vi tilbyr på SEG”, sier Yong Shen, administrerende direktør i Swiss Education Group.

Swiss Education Group og Kempinski Hotels inngår et nytt partnerskap 8

“Vi gleder oss veldig til å samarbeide tett med Swiss Education Group. I over 120 år har vi satt standarden for europeisk luksus innen gjestfrihet, og å kunne tilby fantastiske karrieremuligheter til unge og ambisiøse talenter er en viktig del av vår suksess. I dag fortsetter nye generasjoner medarbeidere å utvikle våre tradisjoner og berike vår gründerarv”, sier Martin R. Smura, administrerende direktør og styreleder i Kempinski Hotels.

Kempinski Hotels vil også jobbe nært med Culinary Arts Academy Switzerland (CAAS), som er en av SEGs fire skoler, gjennom ulike initiativer. Som det ledende kulinariske instituttet i Sveits og et av de fremste i verden, er CAAS internasjonalt kjent for sin kvalitet og følsomhet når det gjelder kulinarisk utdanning. Som en del av utdanningsprogrammet, vil studenter som studerer for en bachelorgrad i kulinarisk kunst, samarbeide med en representant fra Kempinski Hotels for å utvikle nye produkter, som sjokoladefondue og bakverk “Lady in Red”. Studentene vil også få muligheten til å konkurrere med desserter.

“Dette unike partnerskapet vil gi studentene våre muligheten til å vise frem sin kreativitet og innovasjon, samtidig som de lærer av en så prestisjefylt organisasjon som Kempinski Hotels”, sier Tanja Florenthal, dekan for Culinary Arts Academy Switzerland.

I tillegg til det ovennevnte partnerskapet, har Kempinski Hotels blitt utnevnt til en førsteklasses partner for 2021 “Cook ‘N’ Battle” – en global kulinarisk konkurranse organisert av CAAS. De digitale regionale kvalifiseringsrundene starter i februar, og den internasjonale finalen vil deretter finne sted på CAAS-campus 4. juni 2021. Utvalgte kokker fra Kempinski Hotels vil spille en aktiv rolle i konkurransen som medlemmer av juryen.

Swiss Education Group og Kempinski Hotels inngår et nytt partnerskap 9

Om Kempinski Hotels

Kepmpinski Hotels ble grunnlagt i 1897 og er Europas eldste luksushotellkjede. Kempinskis har en rik arv basert på utmerket personlig service og gjestfrihet i absolutt verdensklasse. Kempinski driver for tiden 78 5-stjerners hoteller i 34 land og utvider kontinuerlig sin portefølje av hoteller i Europa, Midtøsten, Afrika, Asia og Amerika. Hvert hotell gjenspeiler styrken og suksessen til Kempinski-merket, uten å miste sine røtter og arv. Deres brede portefølje av hoteller inkluderer historiske landemerker, prisbelønte urbane livsstilshoteller, luksuriøse feriesteder og prestisjetunge innkvartering. Alle lever for den kvaliteten som gjestene har forventet fra Kempinski, mens de utnytter de lokale kulturelle tradisjonene. Kempinski er medstifter av Global Hotel Alliance (GHA), som er verdens største allianse av uavhengige hoteller.

Les mer om Kempinski Hotels her.

Swiss Education Group partnerskap

Hvis du representerer en bransjeledende organisasjon og vil vite mer om hvordan du kan bli en partner med Swiss Education Group, kan du kontakte: [email protected]