Food & Beverage Management

I løpet av denne 18-måneders intensive opplæringen vil du være godt forberedt for en internasjonal karriere som leder for mat- og drikkeavdelinger i topprestauranter, 5-stjerners hoteller m.m.

Yrkesutdannelse

I denne 18 måneder lange intensive utdannelsen innen food and beverage management blir du godt forberedt på en fremtid med internasjonal karriere som leder for mat- og drikkeavdelinger på blant annet 5-stjerners hotell, luksuscruise, eventbyråer og restauranter av ypperste klasse.

Teoretiske og praktiske leksjoner

I skoletiden vil du oppleve en bred variasjon av både teoretiske og praktiske kurs. I tillegg til de praktiske momentene lærer du deg også kostnadskontroll, menyplanlegging, grunnleggende bokføring og får innblikk i generelle servicestudier.
IHTTI legger stor vekt på alle studenters personlige og profesjonelle utvikling. Dette innebærer at kurset «Personal Development & Leadership» er en veldig viktig del av utdannelsen. Her lærer du deg å bli en bedre og mer effektiv leder, men også å utvikle dine personlige egenskaper.

Etter denne kombinasjonen av praktisk service, relevante teoretiske emner og et lederkurs er du godt forberedt på å gå ut og ta praksis og deretter starte en karriere.

Food & Beverage Management Program

Tolv måneders internasjonal betalt praksis – Management training

Etter et halvt år på skolen i Sveits har alle studenter tolv måneders internasjonal betalt praksis. Denne praksisen skjer ofte som management-trainee på F&B-avdelingen på 5-stjernes hoteller eller luksusresorter. Ved hjelp av skolens fantastiske internasjonale nettverk kommer du til å ha mulighet til å ha praksis akkurat hvor du vil i hele verden, samtidig som du blir trent til å bli en leder i bransjen. Det er en unik mulighet til å få internasjonal erfaring ved å jobben innen service i verdensklassen.

En internasjonal opplevelse

I løpet av skoletiden inngår kost og losji på IHTTIs campus i Caux. All undervisning skjer på engelsk og campus er veldig internasjonalt, med alle verdens hjørner representert. Dette innebærer at ikke bare får du utdannelse i verdensklasse, men du får også venner og kontakter over hele verden.

Søknadsdokument:

  • Vitnemål fra videregående skole
  • CV
  • Kopi av gyldig pass
  • Personlig brev
KONTAKT OSS FOR PERSONLIG VEILEDNING