Hotel Operations Management

I denne toårige diplomutdannelsen får du alle de praktiske nøkkelemnene man trenger for å drive et 5-stjerners hotell. I tillegg …   →

I denne toårige diplomutdannelsen får du alle de praktiske nøkkelemnene man trenger for å drive et 5-stjerners hotell. I tillegg inngår ett års internasjonal betalt praksis hos noen av verdens mest fremstående hotellkjeder, hvilket gir deg den arbeidserfaringen som kreves for å gå videre med en fremgangsrik karriere.

På to år, hvorav omtrent halvparten er tilbragt på skolen i Sveits, lærer du deg alt fra Food & Beverage Management, markedsføring og Event Management, samt alle aspekter av Front Office Management og mye mer.

Første året

I løpet av en intensiv 18-ukersperiode på skolen er det dette første året fremfor alt stort fokus på Food & Beverage Management. I tillegg til de praktiske momentene lærer du deg også kostnadskontroll, menyplanlegging, grunnleggende bokføring og det som inngår i generelle servicestudier.

Etter denne kombinasjonen av praktisk service, relevante teoretiske emner og et lederskapskurs, er du fantastisk godt forberedt på å dra ut for å ta praksis, og senere på din karriere.

Andre året

Når du kommer tilbake til skolen har du gjennom din første termin og praksis en god kompetanse innen driften av mat og drikke på internasjonale luksushoteller. Andre året går utdannelsen videre mot den operative driften av et 5-stjerners hotell.
I tillegg til kurs innen Front Office og Rooms Division Management får du også kurs i lederskap, markedsføring, event management, bokføring og mye annet. Etter det avslutter du utdannelsen din med ytterligere seks måneder praksis, og er dermed klar for en fremgangsrik internasjonal karriere innen hotelledelse.

Hotel Operations Management Program, Education

Internasjonal betalt praksis

I utdannelsen inngår totalt ett år (to ganger seks måneder) internasjonal betalt praksis. Denne praksisen skjer ofte på 5-stjerners hoteller eller resorter. Gjennom skolens fantastiske internasjonale nettverk kommer du til å ha mulighet til å ta praksis nøyaktig der du vil i hele verden, samtidig som du får erfaring med å jobbe under internasjonalt fremstående kokker.

Vi anbefaler at du tar din første praksis innen mat og drikke-avdelingen og din andre praksis i Front Office. Etter utdannelsen kommer du derfor ikke bare til å ha veldig bra ledelsesutdanning innen alle aspekter ved hotellbransjen, men også internasjonal arbeidserfaring på noen av verdens med fremstående hoteller. Slik blir du klar for å ha en rask internasjonal karriere i en av verdens absolutt største bransjer.

En internasjonal opplevelse

I studiet inngår kost og losji på skolens campus. All undervisning skjer på engelsk og campus er veldig internasjonalt, med alle verdens hjørner representert. Dette innebærer at du ikke bare får en utdannelse i verdensklasse og blir inspirert av ulike matkulturer, men du vil også få venner og kontakter over hele verden.

Søknadspapirer:

  • Vitnemål fra videregående skole
  • CV
  • Kopi av gyldig pass
  • Personlig brev
KONTAKT OSS FOR PERSONLIG VEILEDNING