Livet som Ritz Paris kok – for en uke

Livet som Ritz Paris kok – for en uke 1

3 kjøkken artister (studenter) oppvarmer kjøkkene til Ecole Ritz Escoffier, og lærer seg signatur Ritz rettene fra noen av de beste kokkene i bransjen.

Om du er heldig nok til å ha fått muligheten til å bo i Paris som en ung mann, så vil det bli hos deg uansett hvor i livet du drar etter det, for Paris er en flyttbar fest – Ernest Hemingway, en flyttbar fest.

Det ble en minneverdig uke for 3 ambisiøse kokker som var heldige nok til å få en 5-dagers matlager skole på Ritz Paris. Den legendariske Ecole Ritz Escoffier er virkelig unik og legger vekt på fransk kunnskap og ferske ingredienser.

På jakt etter sesongbaserte produkter gikk våre studenter i skoene til en ekte fransk kokk gjennom en eksklusiv tur til det berømte Paris Rungis International Market – det største grossistmarkedet i verden! Lukket for publikum er dette markedet et sant landemerke i byen med en historie som går tilbake til det 10. århundre. Alt fra det å våkne klokken 04:00 og alt annet som kom fra denne opplevelsen, var virkelig verdt det, det var ingen ting som virket som var et tap. Ikke engang søvnen.

Takket være samarbeidet mellom César Ritz Colleges og Ritz Paris, så vil våre studenter kunne se frem til eksklusive og minneverdige opplevelser av denne typen i fremtiden.