Tilbake til fysisk undervisning

Tilbake til fysisk undervisning 5Etter å ha et utfordrende år, er vi glade å få endelig en tillatelse fra de Sveitsiske myndigheter å gå tilbake til helt fysisk undervisning.

Fra 26. april er undervisning på alle våre programmer tilgjengelig offline på våre vakre campuser i Sveits. Dette forventes å holde gjennom vårsemesteret, samt etter sommerferien for hele høstsemesteret.

Skoler fortsetter å følge tiltak for å stoppe smitte: studenter bruker munnbind, man tar PCR-test om han forlater campus for over 48 timer, og vi måler feber daglig for å sikre sikkerhet av både studenter og lærere. I spisesalen to personer per bord tillatt, og ekstra hygienetiltak er på plass for å servere mat og drikke.

Tilbake til fysisk undervisning 6Vi ser frem til fremtiden, og det fleste tilbake til det normale. Som industrien treffer vi selvfølgelig en rekke utfordringer. Reiselivsbransjen, på den andre siden, har hatt en fantastisk vekst i flere tiår, og mange håper på en rask utvinning og tilpassing der det er rom for godt utdannede og målrettede medarbeidere.