En karriere i hotell- og restaurantbransjen: din rolle på livstid

Hotell- og restaurantbransjen tilbyr en dynamisk scene hvor fremføringen din kan gi deg en fem stjerners karriere.06 Oct 2017
Hotell- og restaurantbransjen tilbyr en dynamisk scene hvor fremføringen din kan gi deg en fem stjerners karriere.

Jeg har jobbet i denne industrien i 8 år nå, sammen med Swiss Education Group. 8 år med å støtte unge individer til å skinne innen høyere utdanning i hotell- og restaurantbransjen, både i praktisk utvikling og milepæler i karrieren.

I min nåværende rolle, har jeg muligheten til å jobbe en-på-en med oppkommende profesjonelle innen hotell- og restaurantbransjen og fremtidige legender i lederstillinger innenfor bransjen. Så hva gjør denne industrien så perfekt for den vennlige, sosiale og utadvendte personen?  

Jeg har satt opp de 3 viktigste grunnene, ifølge meg, nedenfor.

  1. Din kjærlighet for mennesker blir sett på som en profesjonell ferdighet
    Det er vanskelig å forfalske et genuint smil! Hver eneste dag i hotell- og restaurantbransjen møter du og er i dialog med ulike mennesker, og du trenger absolutt å ha en lidenskap for dem og deres ønsker. Gode lytteferdigheter og et øye for detaljer kommer til å ta deg langt i denne industrien.
  2. Hver dag kommer med en mulighet til å yte en ny versjon av deg
    En karriere i hotell- og restaurantbransjen betyr at du har muligheten til å fornye deg selv på en daglig basis. Å tilpasse seg nye utfordringer og situasjoner er en del av jobben i denne dynamiske og raskt voksende industrien. Evnen din til å bytte hatt fra et minutt til et annet, vil ikke bare sørge for at du aldri kjeder deg, men du vil også bli verdsatt av arbeidsgiveren din.
  3.  Din prestasjon er med på å skape uforglemmelige opplevelser for andre
    Hver eneste dag i hotell- og restaurantbransjen gir deg muligheten til å skape fantastiske minner for gjestene eller klientene dine. Ingen glemmer favorittferien sin eller bryllupsdagen. Nå kan du forestille deg å spille en sentral rolle under begivenheten av den opplevelsen! Drømmejobb!

Jeg har jobbet i denne industrien i 8 år nå, sammen med Swiss Education GroupVanessa Moret er Head of Career Services for Swiss Education Group.