Norge og Sveits: Denne muligheten innfor service og kulinarisk kultur vil du ikke gå glipp av i 2023!

Norway’s best AS samarbeider med Swiss Education Group

Norge og Sveits: Denne muligheten innfor service og kulinarisk kultur vil du ikke gå glipp av i 2023! 11Norge og Sveits har begge sterke posisjoner som naturbaserte reisemål. Med sine majestetiske fjell, vakre innsjøer og sjarmerende tettsteder, kan ingen argumentere mot at landene har mye til felles. I tillegg til tilgjengelighet, bærekraftige alternativer, bygder, fjellmentalitet og respekt for demokrati og menneskerettigheter, tilbyr også disse landene den høyeste levestandarden i verden. Hva om du som student hadde fått mulighet til å få erfaring både i Norge og Sveits i løpet av studieløpet?

Vi er glade for å kunne formidle at det er akkurat det du kan. Norway’s best samarbeider nå med Swiss Education Group (SEG), noe som gir spennende studiemuligheter for norske studenter som ønsker å booste kunnskapen sin ved et av de høyest rangerte universitetene i Sveits.

Den største private utdanningsaktøren i Sveits

Norge og Sveits: Denne muligheten innfor service og kulinarisk kultur vil du ikke gå glipp av i 2023! 12Swiss Education Group driver for tiden fire av verdens beste skoler innen Hospitality Hotel Institute Montreux, César Ritz Colleges Switzerland, Swiss Hotel Management School og Culinary Arts Academy Switzerland. Alle disse er rangert blant de åtte beste på verdensbasis i henhold til QS Rankings. De største alumninettverkene i bransjen lar studenter fra Swiss Education Group utvide nettverkene sine og skape unike jobbsjanser.

Du kan derfor få bachelorgraden din på en av de beste vertskapsskolene i verden, samtidig som du nyter unike Sveits.

Utdanning i verdensklasse godkjent av Lånekassen

For de som ønsker å være i forkant når det gjelder kulinariske fag og vertskapsledelse, så er følgende av Swiss Education Group sine program godkjent av Lånekassen:

  • Bachelor of Arts in Culinary Arts ved Culinary Arts Academy Switzerland
  • Bachelor of Arts i International Hospitality Management ved Swiss Hotel Management School
  • Bachelor of Business Administration i Hospitality Management ved Hotel Institute Montreux

Kandidater med yrkesfag som er kompatible med noen av modulene som tilbys ved en SEG-skolene, kan få overført studiepoengene sine fra Norge og slik forkorte studieløpet i Sveits.

Bli trainee i Norway’s best

Norge og Sveits: Denne muligheten innfor service og kulinarisk kultur vil du ikke gå glipp av i 2023! 13Studenter fra Swiss Education Group har en unik mulighet til å få arbeidserfaring gjennom Norway’s best og tilbringe opp til 6 måneder i en av de vakreste destinasjonene i Norge i løpet av studiet. Landskapet med høye fjell og dype fjorder inviterer til å komme seg ut i naturen. Ski er høydepunktet på vinteren, mens sommeren er tid for vandring, sykling og padling. Eller man kan lene seg tilbake og nyte utsikten fra tog eller båt.

Fremtidige kokker vil få veiledning og lære teknikker man ikke vil finne nedskrevet i en lærebok. Å jobbe med lidenskapelig engasjerte eksperter, som kjøkkensjefene ved våre hoteller, vil bidra til å utvikle din egen stil – en av de viktigste egenskapene for en eksepsjonell kokk. Les mer om matfilosofien til Norway’s best her.

Norge og Sveits: Denne muligheten innfor service og kulinarisk kultur vil du ikke gå glipp av i 2023! 14Norway’s best tilbyr trainee-plasser innen kokkekunst og hospitality. Det blir gitt et skreddersydd opplæringsprogram tilpasset studentens ferdigheter og interesser. Studenter som behersker et skandinavisk språk, har også mulighet for trainee-plass i salg- og markedsavdelingene.

Som praktikant blir du inkludert i lærling- og trainee-nettverket selskapet har på tvers av de ulike fagområdene. Nettverket møtes for både sosiale aktiviteter og faglig utvikling. Dette er en gylden mulighet for nettverksbygging, uformelle samtaler med ledelsen og å få en bedre forståelse av de ulike forretningsområdene til et av Norges mest helhetlige reiselivsselskap.

Om Norway’s best

Norge og Sveits: Denne muligheten innfor service og kulinarisk kultur vil du ikke gå glipp av i 2023! 15Norway’s best AS eier, utvikler og driver reisemål og reiselivsprodukter i verdensklasse i Norge. Vi har utviklet Flåm, med Flåmsbana og den verdensarvlistede Nærøyfjorden som høydepunkt, til å bli et av de mest populære turistmålene i landet i over 20 år. Myrkdalen Fjellandsby er en del av Norway’s best AS og en av de mest omfattende skidestinasjonene på Vestlandet. I dag har selskapet virksomhet i Flåm, Aurland, Myrkdalen, Geiranger, Hardanger, Oslo og Lofoten.