Hotel and Design Management – Master

Lær deg å designe og drive din egen virksomhet. Dette programmet gir studentene muligheten til å gå videre, for å …   →

Lær deg å designe og drive din egen virksomhet.

Dette programmet gir studentene muligheten til å gå videre, for å bli neste generasjon med Luxury Hospitality Managers. Unikt for programmet er muligheten til å utvikle en skarp forståelse for design, men nøkkelmoduler som innredningsdesign, sammen med nye trender og strategier innen ledelse av luksushoteller.

En 5-stjerneres utdannelse innen Hotel Design Management

Programmet forener de vitale kunnskapene innen hotelledelse med praktisk og operativ trening. Fordyp din analytiske problemløsende forståelse, og lær å bruke denne innen design av luksushoteller. Finjuster din forståelse av ledelse med vekt på stillinger i høyere ledelse og personlig utvikling. Som uteksaminert kommer du til å være forberedt på å tilfredsstille etterspørselen etter ledere med mange talenter i en konkurransekraftig atmosfære.

Hotel and Design Management - Master

Programpartnere

Det unike programmet som blir tilbudt hos SHMS har sitt grunnlag i våre offisielle partnere, som har vært med og utvikle programmet og også har en aktiv rolle, gjennom forelesninger, studiebesøk og muligheten for studenten til å jobbe direkte med våre partnere i prosjekt og studier. Våre partnere er:

Post Graduate Diploma i International Hotel and Design Management – ett år, seks måneder praksis

Post graduate-programmet tilbyr studenten som allerede har en bacheloreksamen, eller minst tre års arbeidslivserfaring, muligheten til å, gjennom et intensivt management-program, starte sin karriere i en ledende stilling innen hospitality. Programmet setter søkelys på fire hovedemner; hotelledelse, mat- og drikkekunnskap, hotelldrift og designledelse. Med en utmerket kombinasjon av akademiske emner og praktisk kunnskap får studenten det grunnlaget som trengs for å bygge en fremgangsrik karriere, i en ledende stilling, innen hotell og hospitality management.

Masterprogram i forretningsøkonomi innen hotell- og designledelse – ett år, seks måneder praksis

Denne mastereksamenen er utviklet og designet for studenter hvis målsetning der er å ha avansert teoretisk kunnskap om emnene luksusutvikling, hotelldesign og ledelse på høyt nivå. Gjennom programmet får studenten utvikle ferdigheter innen analyse, kritisk vurdering, bruk av profesjonelle metoder, og den teoretiske kunnskapen som trengs for å løse problemer og utvikle en hospitality-forretning på en riktig effektiv måte. Programmet er utviklet i samarbeid med vår internasjonale partnere og er godkjent av disse.

Opptakskrav – Post Graduate Diploma/Materprogram:

  • Bacheloreksamen eller minst tre års arbeidslivserfaring i en ansvarsstilling innen hospitlity
  • Anbefalt laveste alder: 21 år
  • Engelsknivå tilsvarende: karakter 4 i engelsk eller TOEFL 500+ eller IELTS 5.0 eller 50+ poeng på Oxford Online Placement
  • Test (OOPT), dette blir tilbudt gratis av SEG
  • Godkjent vitnemål fra videregående
  • Motivasjonsbrev
  • CV
  • Kopi av gyldig pass
KONTAKT OSS FOR PERSONLIG VEILEDNING