- Swiss Education Group, Norway
Les mer om utdannelsen vår i Sveits
Les mer om utdannelsen vår i Sveits
Les mer om utdannelsen vår i Sveits
Slider

Åpent hus

Er du interessert i en eller flere av våre skoler og kjenner at du har lyst til å gjøre deg opp din egen mening om hvordan det er å studere hos oss?

Kontakt oss

 

Book veiledningsmøte

Våre dyktige medarbeidere hjelper deg med alt fra veiledning innen valg av skole og program, til søknad, informasjon om Lånekassen/SU og kostnader, samt med forberedelser før skolestart.

Book veiledningsmøte

 

Aktivt studentliv

En stor del av opplevelsen av å studere i Sveits er livet utenfor skolen. Møt nye venner fra hele verden, så vel som mange interessante utflukter, turer og fritidsaktiviteter.

Les mer

 
 


 

En hurtigvoksende bransje

Hotell-, restaurant-, service- og opplevelsesbransjen kalles internasjonalt «the Hospitality Industry» og er en av verdens raskest voksende bransjer.

Les mer

Innledning

Med fem skoler basert på syv studiesteder rundt om i Sveits, kan Swiss Education Group dra nytte av hver enkelt skoles unike styrke og egenskaper, og videre tilby hver søker den perfekte utdanning. Totalt har vi over 6500 studenter fra 111 land fordelt på våre skoler. Hver skole tilbyr mangfoldig og internasjonal erfaring, lokalisert på vakre beliggenheter.

Swiss Education Group ble grunnlagt i 1982 av Dr. Andreas Künzli, og har siden den tid hatt en rask vekst. I 2008 valgte Invision å investere i vår videre ekspansjon. Gruppen har hovedkvarter i Montreux, Sveits, i tillegg til flere kontorer i Nord-Amerika, Sør-Amerika, Asia og De forente arabiske emirater.

Internasjonalt rekrutteringsforum

Med over 100 internasjonale selskaper representert hvert år, vil vårt internasjonale rekrutteringsforum gir deg eksklusiv tilgang til de beste karrieremulighetene. I mars og oktober hvert år vil du kunne delta på karrierepresentasjoner og møte representanter fra hotellindustrien som har til hensikt å intervjue og rekruttere. Swiss Education Group har skapt dette store arrangementet med utgangspunkt i bransjens anbefalinger, noe som er en av grunnene til arbeidsgivere verden rundt ikke vil gå glipp av den unike muligheten til å komme til Montreux og møte morgendagens ledere.