Hvordan en hospitality utdanning hjalp meg med å stå ut i forretningspublikumet

Hotelledelse og hospitality hjalp den Italiensk fødte studenten Leonardo Gloor nærmer seg slutten av studiene sine hos Hotel Institute Montreux.

28 Feb 2018

Jeg visste alltid at forretning var industrien min men det er hospitality utdanningen min som hjelper med å skille meg ut

Den Italiensk fødte studenten Leonardo Gloor nærmer seg slutten av studiene sine hos Hotel Institute Montreux. 2 praksisplasser fullført og en hel fremtid i vente, vi mener dette var en perfekt mulighet til å sitte ned med han for en prat og lære mer om denne reisen så langt…

Hva var dine karrieremål på videregående skole?
Som de fleste av vennene mine fra Videregående skole, visste jeg alltid at forretningsskolen var den neste milepælen i utdanningen min. Derimot, da samtalene ble dypere, kunne jeg se at flertallet av vennene mine egentlig ikke visste hva de ønsket av deres utdanning utover forretning.

Det var en ting jeg visste -og det var at jeg ikke ville gå utav forretningsskolen opplært og forberedt slik som alle de andre studentene. Jeg ville ha en utdanning som hjalp med å skille meg ut

Hvorfor valgte du Hotel Institute Montreux?
Jeg var usikker på valget mellom Bocconi Universitetet i Milano og Hotel Institute Montreux. Jeg valgte til slutt Hotel Institute Montreux fordi det tilbydde en sterk  forretnings utdanning med en praktisk tilnærming . I slutten av utdanningen min ville jeg hatt oppnådd en bachelor utdanning med spesialisering og 2 internasjonale praksisplasser. Dette betydde at jeg kunne forlate skolen med en utdanning + jobberfaring. Jeg kan allerede se hvordan denne tilnærmingen gir meg en fordel over venner som bestemte seg for å følge mer tradisjonelle utdanninger i forretning.

Hvor var din første praksisplass?
Min første praksisplass var en kryss-trening i Gjeste relasjoner og Salg & Markedsføring hos Sandals Barbados. Det var en positiv erfaring, men jeg viste ganske fort at en karriere på innsiden av et hotel ikke var nokk for meg. Jeg er ikke interessert i å bli leder av et hotel, jeg er mer fascinert av forretningssiden av ting bak scenene. Jeg ville oppleve kontoret i konsernet, hvor internasjonale forandringer skjer.

Hospitality utdanning som gir unike karrieremuligheter

Hvordan sikret du en praksisplass med Mandarin Oriental Corporate Office?
Jeg husker at det var 10 minutter før stengetid på det internasjonale rekrutteringsforumet når jeg bestemte meg for å stoppe innom Mandarin Oriental kontoret. Med ingenting å tape, fortalte jeg dem akkurat hva jeg var interessert i. Damen jeg pratet med jobbet i samme kontoret som Direktøren i konsernkontoret i  London, England og tilbydde å introdusere meg. Min første utfordring var at de aldri hadde hyrt en lærling før.

Hvorfor tror du at du ble ansatt?
Som en student, visste jeg at profilen min ikke var den mest kvalifiserte ettersom at jeg ikke hadde mye jobberfaring under meg. Jeg visste at på papir, kunne jeg ikke sammenlignes med noen som hadde bedre erfaring, så jeg foreslo et fysisk intervju – min sjanse til å skille meg ut fra de andre!

Hva var ditt intervju taktikk?
Jeg solgte meg selv på 3 verdier som jeg lærte å gjenkjenne i meg selv under studiet på Hotel Institute Montreux

    • Persistens
    • Personlighet
  • Profesjonalitet 

Jeg lærte tidlig ved å enkelt være kun en utmerket student ville det ikke ta meg der jeg ville gå. Verdiene jeg lærte hos Hotel Institute Montreux matchet ikke bare meg men også verdiene av profesjonalitet i industrien.

Hvordan tror du denne praksisplass erfaringen har hjulpet med å forberede deg for den profesjonelle verdenen?
Å jobbe sammen med ledere på toppen av spillet i denne industrien var definitivt en av mine høydepunkter. Når jeg ser tilbake er det utrolig å tenke på at som en student så deltok jeg på møter og med den administrerende direktøren! På den siste dagen, inviterte den administrerende direktøren meg på te, gidde meg forretningskortet sitt, og fortalte meg når jeg fullførte skolen kunne jeg kontakte han, så skulle han se hva han kunne gjøre for meg. Jeg har fortsatt kortet idag!

Hva er ditt råd for noen som tenker på en utdanning med Hotel Institute Montreux?
HIM har et fantastisk nettverk og du er galen for å ikke utnytte denne sjansen!

Hvis du er motivert så tilbyr skolen alle verktøy du trenger for å ikke bare sette foten inn i industrien, men for å komme deg i hjertet av industrien.

Hva er det neste steget etter utdanningen?
Takk til min andre praksisplass vet jeg hva jeg vil jobbe i eiendomsmegling. Derimot er jeg fortsatt ikke helt sikker på hvor. Men det er en av de mest spennende delene av denne utdanningen – Hospitality kan ta deg hvor som helst i verden!

Hotelledelse

Leonardo studerer for tiden Bachelor i Forretnings Administrasjon i Hospitality Ledelse