Å leve og bo i paradis: En titt på innsiden av resortlivet

Sandra administrerer 298 rom, og leder et team av 26 ansatte inkludert VIP concierges, hovmestere, strand- og basseng concierge.Sandra Monzó Adell har jobbet Club Manager hos Xhale siden 2016.

Sandra administrerer 298 rom, og leder et team av 26 ansatte inkludert VIP concierges, hovmestere, strand- og basseng concierge.

Leve og bo i paradis! Er det så flott som det høres ut som?
Jeg må selvfølgelig si JA, men det er stor forskjell på å være på ferie på et ferieresort i motsetning til å jobbe på et. Når jeg derimot har fri, er det ikke noe bedre enn å nyte utsikten av den Dominikanske Republikk. Det er et fantastisk land.

Er det noen skjulte virkeligheten som man kanskje ikke innser om å jobbe på et feriested?
Å jobbe på et ferieresort betyr at man bor på resortet. Jeg står opp tidlig for å starte dagen klokken sju, og er vanligvis ferdig klokken ni på kvelden. Dagene våre er lange, og vi utfordres til å være perfekte hver dag. Til og med gjestene spør oss: “Sover du? Fordi vi ser at du jobber overalt på resortet.”

vær ydmyk i det du gjør og ikke stopp å se etter hva du vil ha, for det er den eneste måten du kan nå drømmene dine på.

Hva er det beste rådet du har fått av den forrige bestyreren under oppstartet av karrieren din?

Det beste rådet jeg fikk er det samme rådet som jeg hele tiden gir: vær ydmyk i det du gjør og ikke stopp å se etter hva du vil ha, for det er den eneste måten du kan nå drømmene dine på.

Hva er nøkkelferdighetene som har ledet deg til det punktet du er på nå i karrieren din?

Lederskap, samarbeid, organisering og forholde seg ydmyk.

 

Når jeg derimot har fri, er det ikke noe bedre enn å nyte utsikten av den Dominikanske Republikk. Det er et fantastisk land.Sandra Monzo Adell uteksaminert fra Swiss Hotel Management School i 2016 med en Postgraduate Diploma i Hotel Management