Search

Før du begynner på skolen

Gratulerer! Du har blitt tatt opp til drømmeutdanningen din! Nå skal det lages mat, bakes, planlegges arrangementer og designes. Eller kanskje du skal tenke ut en reklamekampanje? Uansett hvilken skole   →

Kulinarisk kunst – Master

Rettet mot karrierebyttere, gründere i mat- og drikkeindustrien og kulinariske entusiaster Tilegne deg relevante lederegenskaper, utvikle dine egne matkonsepter, lage oppskriftsbøker og utarbeide en forretningsplan. Utvikle ferdighetene du trenger for   →

Hvordan du kan mestre våre masterprogrammer

Kanskje du akkurat har gjort ferdig en bachelorutdanning ved en skolene til Swiss Education Group. Kanskje du gikk ut for et år siden, eller kanskje du allerede er utstyrt med en solid utdanning, men har lyst til å prøve noe nytt? Hvis noe av dette er tilfellet, så er våre masterprogrammet for nettopp deg! Her har vi skrevet ned alle de ulike masterprogrammene vi tilbyr, samt litt informasjon om hva som gjør hvert program unikt

Master of Business Administration (MBA)

Hotel Institute Montreux er akkreditert og godkjent av lånekassen som utdanning i utlandet. Få fart på karrieren din I Montreux i Sveits går du inn i et akselerert masterprogram og   →

Å tilpasse seg den nye normalen: 4 grunner til å være optimistisk for fremtiden til hospitality

Verden kommer nå ut av en langvarig lockdown-periode. Fra en tid med dyp global usikkerhet og frykt, er vi nå på vei inn i en bedringens periode. Når vi nå   →

9 ting du ikke visste om hospitality og hvorfor det er verdens beste jobb

Når du tenker hospitality, tenker du antagelig på hoteller. Fantastiske menn og kvinner som jobber med service i alle de ulike avdelingene som finnes på et hotell. Resepsjon, gjesteservice og   →

Mer enn gjestfrihet

Her får du en titt på tre måter en grad innen hospitality-ledelse effektivt utstyrer studenter for karrierer tradisjonelt assosiert med hospitality og gir dem kraften de trenger for å lykkes   →

Fra kunnskap om forretninger og kulinaritet til rådgivning om hospitality

Etter å ha blitt uteksaminert fra Culinary Arts Academy Switzerland i 2016, utforsker kokk Siddhart Chogle nå aspekter ved restaurantindustrien som strekker seg utenfor kjøkkenet, takket være sin nye jobb   →